Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4786 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: FRANEKER
Postcode: 8801DA

Ben jij een inspirerend leidinggevende met een duidelijke visie op zorg en de rol van de cliënt zelf en zijn netwerk? Sta je stevig in je schoenen en wil je proactief aan de slag binnen een dynamische organisatie, met wooneenheden waar je daadwerkelijk invloed hebt op het welzijn van cliënten, en geen dag hetzelfde is?

Voor Patyna Zorg– Welzijn – Wonen is Randstad Management in Zorg op zoek naar een gedreven, ambitieuze en initiatiefrijke Teamleider.

Bij Patyna geven ze Mei Elkoar de bewoners en cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent dat je altijd de samenwerking zoekt; met de cliënt, de familie, je collega’s en als leidinggevende ook met andere locaties of organisaties. Samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. De kernwaarden van Patyna hierin zijn: aandacht, verbinding en vertrouwen.

wat bieden wij jou

 • FWG 55
 • Een vast contract
 • Uitdagende baan in een complexe omgeving
 • Een informele organisatie met specifieke expertise
 • Een werkgever gericht op ontwikkeling en kwaliteit

wie ben jij

Je bent een nieuwsgierige en stevige persoonlijkheid die op inspirerende wijze bijdraagt aan een omgeving van luisteren, leren en vertrouwen. Je prikkelt, geeft vertrouwen en verantwoordelijkheid, neemt de leiding afhankelijk van wat nodig is voor het team of individu. Je coachende vaardigheden zijn belangrijk en sterk ontwikkeld. Je komt op voor de belangen van de bewoners en de medewerkers.
Je kunt uit de voeten in een omgeving die ontwikkelt en hebt het overzicht om mee invulling te geven aan de ontwikkeling en manier van uitvoering. Daarbij verwachten we onder andere dat je vanuit de (specialistische) doelgroepen bijdraagt aan een visie. Samenwerken met de locatieverpleegkundige is groot onderdeel van je werkzaamheden. Het afstemmen, ontwikkelen en coördineren van werkzaamheden is hierin van groot belang.

 • Je hebt minimaal HBO opleidingsniveau.
 • Je bent een gedreven manager met aantoonbare managementervaring, ook met bedrijfsvoering.
 • Ervaring in/met zorg is een pre, maar als je relevante ervaring in een andere dienstverlenende sector hebt, nodigen we je graag uit te solliciteren.
 • Je bent een krachtige en verbindende persoon.
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel en houdt van improviseren.
 • Je communicatie skills zijn uitstekend en je kan goed overweg met mensen van verschillende niveaus en achtergrond.
 • Je hebt een klantgerichte denk- en werkwijze en kan deze overdragen op je collega’s.

wat ga je doen

Als leidinggevende krijg je de ruimte en het vertrouwen om vanuit jouw expertise en professionaliteit bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de 5 verschillende woonteams. Met de teams werk je voor circa 70 bewoners met uiteenlopende problematiek met verschillende grondslagen (somatiek, PG, GGZ).

In de dagelijkse praktijk geef je leiding aan circa 100 medewerkers die onderverdeeld zijn in 5 woonteams. Deze teams kennen een uiteenlopende mate van zelfstandigheid. In samenwerking met de teams, familie, behandelaren, locatieverpleegkundigen werk je planmatig verder aan die zelfstandigheid van teams op de locatie. Saxenoord heeft afgelopen jaar een intensief WOL traject afgesloten waarin grote stappen zijn gemaakt betreffende de veiligheid, kwaliteit van zorg en persoonsgerichte zorg. Daarnaast is er een transitie gaande onder de naam‘Regie op Dienstverlening’, om onze facilitaire diensten beter aan te laten sluiten bij de huidige tijd.

Vanuit zichtbaarheid voor de teams werk je met hen aan continue ontwikkeling die steeds kritisch gericht is op‘hoe we de dingen doen, en waarom we de dingen zo doen’ zodat we vooruitstrevend werken aan het welbevinden van de bewoners. Daarbij creëer jij de ruimte voor collega’s om zelf verantwoordelijkheid te nemen.
Naast je werkzaamheden voor de teams kun je worden ingezet op thema’s/werkgroepen op locatie-, regio- en organisatieniveau.

 • Je salaris bedraagt max.€ 4.786,- bruto per maand (FWG 55) bij 36 uur p/w. afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een vitaliteitsbudget dat je kunt inzetten om jouw vitaliteit, gezondheid en beweging op peil te houden of te verbeteren.
 • Een 13e maanduitkering (8,33%) en 8 % vakantiegeld.
 • In eerste instantie krijg je een jaarcontract, dat wij na een half jaar goed functioneren graag omzetten in een vast contract.
 • Ruime (opleidings-)mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, om je eigen ambitiesécht waar te maken, in studie en werk.

waar ga je werken

De Teamleider is zichtbaar aanwezig in de teams en op de locaties en stuurt op vakmanschap, persoonlijk leiderschap en eigenaarschap. De heersende mores van het team is‘niet zorgen voor, maar zorgen dat…’.
De Teamleider is verantwoordelijk voor het resultaat van de teams en stuurt daarbij op het zelforganiserende vermogen van het team en de teamleden. D.w.z. dat hij/zij náást de medewerkers staat en deze uitdaagt het beste uit henzelf te halen en volop bij te dragen aan de te behalen resultaten.

Patyna is in ontwikkeling: de zorg wordt kleinschaliger georganiseerd, de ondersteunende diensten en het servicebureau bewegen mee. Patyna streeft organisatie breed naar meer uniformiteit in kwaliteit en werkprocessen. Sindsdien werkt Patyna met duaal leiderschap, waarbij de teamleider eindverantwoordelijk is en meer nadruk legt op het financiële, organisatorische en personele vlak en de locatieverpleegkundige meer nadruk legt op de kwaliteit van zorg.

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Enthousiast?
Reageer dan naar mij: hans.spruijt@nl.randstad.com met je CV in WORD en je motivatie. Ik neem contact met je op voor een mogelijk oriënterende en selecterende gesprek. Heb je vragen voordat je besluit te reageren? Neem dan contact met mij op via telefoon 0683144680 of per mail.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.