Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: RIJSWIJK ZH
Postcode: 2283HG

Ben jij een inspirerend leidinggevende met een duidelijke visie op herstelzorg en de rol van de cliënt zelf en zijn/haar netwerk? Sta je stevig in je schoenen en wil je proactief aan de slag binnen een gedreven organisatie ? Met en op locaties waar je daadwerkelijk invloed hebt op het welzijn van cliënten én medewerkers, en geen dag hetzelfde is ?

Voor Fonteynenburg is Randstad Management in Zorg op zoek naar TWEE gedreven, ambitieuze en initiatiefrijke Teamleiders Plus.

Fonteynenburg vindt dat iedereen een volwaardige plek in de samenleving verdient. Ieder mens heeft waarde, doet ertoe en is van betekenis. Medewerkers van Fonteynenburg zijn er voor mensen met een psychisch-sociale kwetsbaarheid, voor wie het leven en functioneren in de samenleving soms moeilijk is. Samen met hen richten zij zich op op een leven met met perspectief, een goed netwerk, een veilig eigen thuis, en werk of dagbesteding. Kortom, op volwaardig meedoen in de samenleving

wat bieden wij jou

 • Salarisschaal FWG 60
 • Balansbudget van€ 500,-
 • Jaarcontract met zicht op vast contract
 • Een werkgever gericht op ontwikkeling en kwaliteit
 • Een uitdagende baan in een complexe omgeving
 • Een informele organisatie met specifieke expertise

wie ben jij

Je bent een leidinggevende met ervaring in de zorg of het sociaal domein, met passie voor onze doelgroep. Je bent gericht op het realiseren van een passende (woon)omgeving en een passende begeleiding, zodat cliënten kunnen werken aan herstel. Aangezien haar cliënten steeds complexer worden, is het een pré als je kennis hebt van de GGZ-herstelzorg, maar je ook laat inspireren door de visie van positieve gezondheid en community gericht werken.

Om de doelstellingen van Fonteynenburg te realiseren ben je een echte netwerker en heb je een duidelijke visie op wonen in een setting zoals de onze. Samenwerking met partijen in de regio is voor jou vanzelfsprekend, je hebt een goed zicht op de sociale kaart en weet gebruik te maken van bestaande netwerken, en je eigen netwerk te ontwikkelen.
Je kan putten uit eigen ervaring, direct dan wel indirect, in het managen en ondersteunen van woonlocaties en de daarin werkzame zelfstandig werkende teams, en clienten.

 • Je hebt minimaal HBO opleidingsniveau.
 • Je bent een gedreven manager met aantoonbare managementervaring, ook met bedrijfsvoering.
 • Ervaring in/met GGZ zorg is een pre, maar als je relevante ervaring in een andere zorgsector of het sociaal domein hebt, nodigen we je graag uit te solliciteren.
 • Je bent een krachtige en verbindende persoon met gevoel voor mensen.
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel en houdt van improviseren.
 • Je communicatie skills zijn uitstekend en je kan goed overweg met mensen van verschillende niveaus en achtergrond.
 • Je hebt een clientgerichte denk- en werkwijze en kan deze uitleggen en overdragen op je collega’s.

wat ga je doen

Als Teamleider Plus ben je verbonden aan teams binnen meerdere locaties en val je onder de regiomanager. De fysieke werkplek is flexibel en vooral op de verschillende locaties, dichtbij de teams en hun clienten. Een deel daarvan thuiswerken is bespreekbaar. Als Teamleider Plus ben je integraal verantwoordelijk voor de eenheid, zowel inhoudelijk als personeel.

De Teamleider Plus is zichtbaar aanwezig in de teams en op de locaties en stuurt op vakmanschap, persoonlijk leiderschap en eigenaarschap. De heersende mores van het team is‘niet zorgen voor, maar zorgen dat…’.
De Teamleider Plus is verantwoordelijk voor het resultaat van de teams en stuurt daarbij op het zelforganiserende vermogen van het team en de teamleden. D.w.z. dat hij/zij náást de medewerkers staat en deze uitdaagt het beste uit henzelf te halen en volop bij te dragen aan de te behalen resultaten.
De Teamleider Plus is verantwoordelijk voor verbinding, ookóver de team- én regiogrenzen heen.

Je hebt daartoe onder meer de volgende taken en bevoegdheden:

 • Je coacht de teams op de inhoud van de zorg. Je stimuleert hen te reflecteren op hun professionele handelen, stuurt op en bewaakt de kwaliteit van de zorg en initieert waar nodig onderling, en ketenoverleg.
 • In afstemming met de regiomanager beheer je je eigen budgetten. Je bent bevoegd tot het aangaan van verplichtingen die in relatie staan tot deze budgetten en je locaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Je coacht en ondersteunt je teams en de individuele medewerkers bij hun ontwikkeling. Je hebt een sturende rol in zaken als onder meer het voeren van jaargesprekken en ontwikkelgesprekken, omgaan me
 • In het kader van bovenstaande bevoegdheden gebruik je verschillende systemen, zoals onder meer Pluriform, SDB en Sumatra.
 • Last, maar zeker niet least ben je in staat om met humor, inzicht, kennis en passie voor de zorg, en samen met de cliënten en de medewerkers, een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendig maken én houden van het mooie bedrijf Fonteynenburg.
 • Naast je teamverantwoordelijkheid ben je als Teammanager Plus ook verantwoordelijk voor c.q. betrokken bijéén of meerdere team-overstijgende en concern-brede zorgthema’s. Dit kan in een  projectmanagementrol, waarbij periodiek sprake is van nieuwe t

waar ga je werken

Fonteynenburg is een organisatie die zich kenmerkt door een cultuur waarin mensen belangrijk zijn. Dat geldt natuurlijk voor de clienten, maar ook voor de medewerkers. Jouw eigen taak, plaats en verantwoordelijkheid is daarin belangrijk en daarom wordt je ook gehoord. Als professionalén als persoon. Met wat jou bezighoudt, wat je ziet, én met je ambities. Op alle niveau’s, en in verschillende samenstellingen. De communicatie is open en transparant.
Je krijgt een positie met verantwoordelijkheid voor meerdere locaties in de regio Den Haag, met goed op elkaar ingespeelde teams. Het betreft een functie in omvang van 32 tot 36 uur.

 • Je salaris is marktconform, uitgaande van FWG 60.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een vitaliteitsbudget dat je kunt inzetten om jouw vitaliteit, gezondheid en beweging op peil te houden of te verbeteren.
 • Een 13e maanduitkering (8,33%) en 8 % vakantiegeld.
 • In eerste instantie krijg je een jaarcontract, dat wij na een half jaar goed functioneren graag omzetten in een vast contract.
 • Ruime (opleidings-)mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, om je eigen ambitiesécht waar te maken, in studie en werk.

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Enthousiast?
Reageer dan naar mij: mike.pas@nl.randstad.com met je CV in WORD en je motivatie. Ik neem contact met je op voor een mogelijk oriënterende en selecterende gesprek. Heb je vragen voordat je besluit te reageren? Neem dan contact met mij op via telefoon 0650816766 of per mail.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.