Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 3079DZ

Het ziekenhuis van de toekomst ziet erécht anders uit ! Als teammanager binnen het Maasstad Ziekenhuis speel je daarin een belangrijke rol. Je vervult een integrale managementrol waarbij je proactief en planmatig werkt aan de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering, en het zien van kansen. De organisatiestrategie vertaal je praktisch in een jaarplan en een begroting. Je neemt je team hierin mee en geeft hen richting en sturing in hun eigen taakvervulling.
Als leidinggevende bij Radiologie binnen de afdeling Medische Beeldvorming ben je de verbindende schakel tussen management, radiologen en medewerkers. Je werkt vanuit vertrouwen en creëert een werkomgeving waarin medewerkers leren, openstaan voor kwaliteit, en veranderingen omarmen. Je bewaakt de doelstellingen en geeft sturing aan productie, budget en inventaris. Kwaliteit en gastgerichtheid staan daarbij hoog in het vaandel. Voor deze leidende rol moet je stevig in je schoenenstaan en eigenaarschap en lef durven tonen.

wat bieden wij jou

 • Een salaris conform cao Ziekenhuizen (FWG 60).
 • Veel zelfstandigheid in een divers team.
 • Het Maasstad in Rotterdam. Wil je het dynamischer?
 • Innoveren en samenwerken zijn sleutelwoorden.
 • Keuze in deelname aan projecten en opleidingen.

wie ben jij

Je bent een leidinggevende met meerdere jaren managementervaring. Bij voorkeur in een medische of zorggerelateerde omgeving. Je houdt van een diverse en uitdagende managementrol, met veel afwisselende taken. Van de dynamiek van een drukke unit en van contacten met meerdere andere afdelingen, en op verschillende niveaus, binnen het ziekenhuis. Je houdt van de rol die de apparatuur en de innovatie daarin speelt in ons werkveld, en de kennis die daarmee gepaard gaat. Je bent daarin geinteresseerd, en spart daar graag over met collega’s binnen het ziekenhuis. Daarnaast vindt je het leuk (en ben je er goed in) om met collega’s, en onder meer producenten van medische apparatuur, buiten het ziekenhuis contact te onderhouden.

 • Je bent een inspirerende en meedenkende en -voelende leidinggevende, die goed snapt wat verbinden is, en daar ook goed in is. Je krijgt mensen mee en kan goed uit de voeten in een omgeving met verschillende verhoudingen.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een relevante afgeronde HBO- opleiding gericht op management en zorg.
 • Ervaring heb je onder meer een aantal jaren als (coachend) leidinggevende in een grote, complexe, professionele organisatie, het liefst binnen de zorg, of daarmee verbonden.
 • Je hebt cijfermatig inzicht en analytisch vermogen, en weet deze skills ook goed te gebruiken.
 • Als leidinggevende ben je ook innoverend, en stimuleer en faciliteer je de ontwikkeling van medewerkersén van de afdeling en haar omgeving.
 • Integriteit, pro-activiteit en ondernemerschap zijn belangrijke elementen van jou als manager.
 • Je hebt, naast ambitie en zelfkennis, ook coachingsvaardigheden, waarmee je het team niet enkel kan behouden maar ook verder kan helpen doorontwikkellen.

wat ga je doen

Als leidinggevende Radiologie ben je de optimale verbindende schakel tussen management, radiologen en medewerkers. Je coacht op en stimuleert niet enkel prestatie en resultaat, maar ook persoonlijk leiderschap en een goede samenwerking.

Je werkt vanuit vertrouwen en creëert een werkomgeving waarin medewerkers leren en openstaan voor veranderingen. Je houdt zicht op afdelingsdoelstellingen en beheert, bewaakt en geeft sturing aan productie, budget en inventaris.
Je zet je met compassie in en haalt plezier uit een goede samenwerking met collega’s op de afdeling en daarbuiten, waarbij kwaliteit en gastgerichtheid hoog in jouw vaandel staan.
Voor deze leidende rol moet je stevig in je schoenen staan, eigenaarschap en lef durven tonen, en de eigen ontwikkeling van de afdeling in al haar facetten steeds opnieuw willen vormgeven en sturen.

Op de afdeling hebben wij meerdere modaliteiten waartussen de medewerkers rouleren. Elke modaliteit wordt begeleid door een coördinator samen met een radioloog. De modaliteiten zijn voorzien van hoogstaande apparatuur. Als teammanager geef je leiding aan meerdere modaliteiten en heb je verschillende aandachtsgebieden.
De ontwikkeling in de Radiologie en de Nucleaire geneeskunde staat niet stil. De komst van a.i. en de vervanging van apparatuur zorgen voor een dynamische, innoverende werkomgeving. We verwachten dat je daarin meedenkt en een toekomstvisie ontwikkelt op jouw modaliteiten, zodat we gezamenlijk voorbereid zijn op de toekomst.

waar ga je werken

“Het Maasstad Ziekenhuis is een groot algemeen ziekenhuis in de regio Rotterdam-Zuid. Met de focus op kwaliteit en het verbeteren van levens van patiënten. Op niet alleen een vakkundige maar ook zórgzame manier. Door topklinische en topreferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren wij die zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe. We werken vanuit de kernwaarden betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht, en met een ‘Rotterdamse’ cultuur: handen uit de mouwen en directe communicatie !
De zorg verandert en dit betekent dat wij ons voortdurend aanpassen en verbeteren. We werken daarbij samen met collega’s binnen ons ziekenhuis en van andere zorgaanbieders, ook internationaal. We leggen de lat hoog, met de ambitie ons ziekenhuis nog verder te ontwikkelen. Het bewijs hiervan is het JCI-keurmerk voor kwaliteit en veiligheid dat het Maasstad Ziekenhuis als eerste algemene ziekenhuis in Nederland behaalde in juni 2015 !”

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Enthousiast?
Reageer dan naar mike.pas@nl.randstad.com met je CV in WORD en je motivatie. Ik neem contact met je op voor een mogelijk oriënterend en selecterend gesprek. Heb je nog vragen of twijfels voordat je besluit te reageren ? Neem dan vooral contact met mij op. Dat kan via telefoon 0650816766 of per mail mike.pas@nl.randstad.com
Ik spreek je graag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.