Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Postcode: 2909LK

Lijkt het jou leuk om te leren hoe je letselschades afwikkelt? Hierbij zal je contact hebben met de slachtoffers, advocaten en de andere betrokken partijen. Vind jij het een uitdaging om de juiste feiten boven tafel te krijgen bij de dossiers? Dan is het traineeship schadebehandelaar echt iets voor jou! Tijdens het traineeship wordt jou een programma aangeboden, waarbij jij klaargemaakt wordt tot de start van jouw carrière. Het programma biedt diverse ontwikkelingsmogelijkheden.

wat bieden wij jou

  • Capelle aan den IJssel
  • Persoonlijk ontwikkelingsprogramma
  • Werken en leren gecombineerd
  • Voltijd functie

wie ben jij

Jij hebt een bachelor of masterdiploma op zak in bij voorkeur in de financiële of juridische sector. Jij vindt het leuk om in een dynamische en internationale omgeving aan de slag te gaan. Je bent leergierig en wil de traineeship met beide handen aanpakken. Je hebt daarnaast een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Jebent analytisch en oplossingsgericht ingesteld. Je hebt een proactieve houding en investeert graag in klantenrelaties.

wat ga je doen

Binnen het traineeship schadebehandelaar ga jij de kneepjes van het vak leren. Je zal het gehele schadeproces gaan monitoren, van de melding tot en met de definitieve besluitvorming. Jij gaat schades behandelen en regelen. Je zal onderzoek doen naar dekkingen, correspondentie voeren en je schakelt indien nodig externe deskundige in. Je zal advies gaan uitbrengen over schadereserveringen en over gewenste aanpassingen in verzekeringsvoorwaarden en polissen.

waar ga je werken

Het bedrijf waar je komt te werken, is een grote speler op de markt van verzekeringen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door haar cultuur van verbondenheid.
Er worden je verschillende kansen geboden betreft carrièremogelijkheden. Daarbij biedt het bedrijf jou een primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket op basis van ervaring en functieniveau. En het daarbij volgen van verschillende ontwikkel- en trainingsprogramma’s.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: