Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 22.23 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: VEGHEL
Postcode: 5465PR

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verpleegkunde? Wil je jouw BIG-registratie behouden zonder altijd aan het bed te staan? Dan is dit dé kans voor jou! Word verpleegkundige op kantooruren en blijf genieten van je weekends. Sluit je aan bij het team en ontdek een frisse benadering van het vak!

wat bieden wij jou

  • salaris schaal 7 CAO Apotheken:€16,48 -€22,23 p/u
  • uitzicht op een vast contract
  • je BIG-registratie wordt behouden
  • kantoor tijden (parttime of fulltime)
  • dagelijks in contact met jouw collega’s

wie ben jij

Jij bent een enthousiaste verpleegkundige! Tijdens je werk of stages heb je al flink wat ervaring opgedaan. En weet je wat? Je hebt ook al behoorlijk wat geleerd over medische spullen. Maar wat jou echt onderscheidt, is dat je goed bent in het geven van advies. Of het nou gaat om een patiënt die hulp benodigd nodig heeft met medische hulpmiddelen en beetje geruststelling nodig heeft of een collega die vastloopt, jij weet altijd raad. Met jou erbij wordt de zorg niet alleen beter, maar ook hartverwarmender. Daarnaast:

  • Ben je een BIG geregistreerde verpleegkundige;
  • Kun je snel schakelen tussen systemen en gesprekken;
  • Beschrijven vrienden of familie je als sociaal sterk.

wat ga je doen

Jouw werkweek begint met een praatje met je collega’s. Eerst even weten hoe het weekend is geweest natuurlijk! Na een kop koffie heb je om 9 uur jouw eerste intake met een cliënt en zijn naasten. Hierbij geef je advies over producten voor bijvoorbeeld diabetes, wondzorg of medische voeding. Je gesprek is goed verlopen. Dat wordt een terugkoppeling geven aan je collega’s van de klantenservice. Er lopen namelijk korte lijntjes.

In de middag krijg je wat updates over nieuwe soorten katheters. Daarna sta je ingepland voor een blok ‘aanname’. Dat houdt in dat je nieuwe zorgvragers gaat spreken. Je moet een hoop schakelen tussen systemen. De administratie bijwerken en nog snel een telefoontje om te zorgen dat jouw cliënt op tijd het juiste incontinentiemateriaal krijgt geleverd. Zo, je werkdag zit erop! Morgen werk je thuis. Dat betekent een half uur langer in bed liggen.

Je kunt zelf aangeven hoeveel je wil werken, tussen de 24 en 32 uur. Je werkt uitsluitend op kantoortijden. En je BIG-registratie? Geen zorgen, die kun je gewoon behouden!

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag voor een apotheek. Je werkt op kantoor en als je wilt ookéén of 2 dagen vanuit huis. Maar je bent niet de enige verpleegkundige, je doet het samen met je collega’s. De apotheek richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Ze ontwikkelen Patiënt Support Programma’s en leveren medische hulpmiddelen. Je bent veel aan het werk met systemen.

sollicitatie

Past deze vacature helemaal bij jou? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: