Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.64 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: GRONINGEN
Postcode: 9722TB

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als behandelfunctionaris bij de Belastingdienst en behoor jij tot de doelgroep van het doelgroepenregister? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

  • cao Rijk, vanaf schaal 6.0 is€ 16,64 per uur
  • kantoor in Groningen, hybride werken mogelijk
  • Werken voor de overheid
  • parttime werken mogelijk: 24 tot 36 uur per week
  • pensioenopbouw
  • een jaarcontract

wie ben jij

Een juiste behandeling van aangiften, aanslagen, bezwaren en verzoeken binnen de fiscale wet- en regelgeving: dat is jouw taak als behandelfunctionaris bij de Belastingdienst.
Je staat open voor samenwerking met collega’s en hebt geen moeite met klantcontact, zowel mondeling als schriftelijk. Jouw klantenkring? Ondernemingen uit het hele land. Dat maakt jouw werk afwisselend en uniek. Je bent secuur en nauwkeurig en daarnaast heb je in ieder geval:

  • een hbo werk- en -denkniveau of hoger
  • kennis en ervaring met (fiscaal) recht
  • kennis van en ervaring met inkomensheffing, loonheffing, omzetbelasting of vennootschapsbelasting of de bereidheid om je hierin te laten opleiden

wat ga je doen

Als behandelfunctionaris verricht je je werk binnen de aanslag- of aangifteregeling op basis van vooraf bepaalde risico’s. Je bekijkt en behandelt geselecteerde aangiften/posten, controleert de juistheid ervan, en hebt waar nodig overleg met ondernemers en hun adviseurs. Daarnaast behandel je verzoeken en bezwaarschriften en werk je nauw samen met collega’s en vaktechnische adviseurs.

waar ga je werken

Je gaat werken binnen de Directie Midden- en Kleinbedrijf (MKB) van de Belastingdienst. MKB is verantwoordelijk voor de fiscale behandeling van het Midden- en kleinbedrijf en streeft naar optimalisering van belastingopbrengsten door middel van diverse handhaving- en toezichtmiddelen.

sollicitatie

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en benodigdheden zijn er aanpassingen mogelijk op het gebied van:

Extra begeleiding en coaching op de werkplek, een vast aanspreekpunt;
Een inwerktraject
Optie tot begeleiding van een jobcoach;
Ondersteuning in papierwerk/ financiële zaken;
Aangepaste werkplek/voorzieningen;

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: