Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: Heerenveen
Postcode: 8444AS

In deze veelzijdige rol als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en de verbindende schakel tussen collega’s in de buitendienst en andere afdelingen binnen het bedrijf. Dagelijks sta je in contact met klanten en potentiële klanten, zowel telefonisch als via e-mail, waarbij je een breed scala aan vragen beantwoordt. Deze vragen kunnen variëren van het gebruik van de online applicatie en nieuwe producten tot het regelen van demo’s en het plannen van afspraken voor de accountmanagers in de buitendienst. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het inrichten van de online applicatie voor klanten, met als doel maximale klanttevredenheid garanderen. Deze baan biedt een dynamische werkomgeving binnen een hecht sales support team met 6 collega’s. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder voor meer informatie!

wat bieden wij jou

  • Direct een dienstverband bij de werkgever
  • Leuke uitjes, lunches of sportieve activiteiten
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Eén van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland
  • Een gemotiveerd team met leuke collega’s
  • Een baan vol variatie en afwisseling

wie ben jij

Jij bent enthousiast, leergierig en je staat te trappelen om van deze baan een succes te maken! Je hebt gevoel voor commercie, kunt goed communiceren, bent gedreven en je streeft naar tevreden klanten. Plannen en organiseren vind je leuk, je kunt goed prioriteiten stellen en weet rustig te blijven in drukke situaties. Je toont graag initiatief in je werk en administratieve werkzaamheden voer je nauwkeurig uit. Natuurlijk werk je graag samen in een team, je bent vriendelijk en helpt anderen graag.

  • je bent HBO geschoold (HBO werk- en denkniveau);
  • je hebt ervaring met telefonisch klantcontact (B-2-B) vanuit een sales support functie;
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord&geschrift;
  • je kunt goed overweg met MS-Office en geautomatiseerde systemen.

wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor allerlei vragen van bestaande klanten en prospects. Deze vragen komen dagelijks binnen via telefoon of e-mail. Je helpt klanten en prospects met informatie over hoe ze de online applicatie kunnen gebruiken, geeft details over nieuwe producten en aanpassingen, stuurt demo’s en plant afspraken in voor de accountmanagers in de buitendienst. Ook speel je een cruciale rol bij het inrichten van de online applicatie voor klanten, met als doel maximale klanttevredenheid garanderen. Het is belangrijk dat je als Commercieel Medewerker Binnendienst alle contacten met klanten en prospects nauwkeurig registreert in het klantsysteem. De klantenportefeuille is zeer divers, variërend van grote multinationals tot zorginstellingen, scholen, overheidsinstellingen en MKB-bedrijven. Hoewel de accountmanagers hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand, speel jij hier als Commercieel Medewerker Binnendienst ook een belangrijke rol in. Een dagdeel per week besteed je aan telefonische acquisitie, waarbij je samen met je collega’s contact opneemt met prospects, waarmee al eerder contact is geweest. Het doel is om deze bedrijven enthousiast te maken voor een unieke online applicatie, waarmee ze extra secundaire arbeidsvoorwaarden aan hun werknemers kunnen aanbieden. Deze baan als Commercieel Medewerker Binnendienst biedt dus veel variatie en afwisseling.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever iséén van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en marktleider op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden die aangeboden worden middels een unieke (online) applicatie. Deze applicatie kunnen werkgevers gebruiken om hun werknemer op een makkelijke en slimme manier interessante extra’s tekunnen bieden. Denk hierbij aan een fiets van de zaak, fitnessabonnement, computer/tablets, mobiele telefoon of andere leuke extra’s. Je komt te werken bij een bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur die gericht is op groei en ontwikkeling.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.