Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: DIEMEN
Postcode: 1112XS

Lijkt het je leuk om internationale betalingen te filteren? Scherp zijn, puzzelen en speuren, klinkt dat als iets voor jou? Werk je graag in een omgeving die in contact staat met de actualiteit, zoals politiek en economie? Heb je misschien al wat ervaring met betalingsverkeer? Of nog niet, maar spreekt deze baan je aan? Lees dan snel verder! ABN AMRO is op zoek naar een nieuwe collega voor Transaction Filtering. Je kunt voor 32 tot 40 uur per week aan de slag. Je werkt als administratief medewerker Filtering Betalingen deels vanuit huis en deels vanuit kantoor in Diemen. Het kantoor van ABN AMRO is snel bereikbaar vanaf station Bijlmer Arena.

wat bieden wij jou

  • kans op overname contract ABN AMRO
  • internet- en thuiswerkvergoeding
  • toegang tot 7000 gratis trainingen
  • werken in een gezellig, divers en hecht team
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • reiskostenvergoeding

wie ben jij

Herken jij jezelf in het volgende profiel als administratief medewerker Filtering Betalingen?

  • je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond;
  • je hebt ervaring met betalingsverkeer (pre, geen must);
  • je kunt nauwkeurig werken;
  • je bent op werkdagen tot 18:00 uur beschikbaar. Ook kun je af en toe overwerken tot 19:00à 20:00 uur bij drukte, tegen een overwerkvergoeding.

wat ga je doen

Als administratief medewerker Filtering Betalingen filter je internationale betalingen op sanctiewetgeving. Stel, een klant van ABN AMRO wil een bedrag in dollars overmaken naar een land. Het kan zijn dat banken naar dit land (tijdelijk) geen bedragen mogen overboeken in dollars. Dan is het aan jou deze transactie tegen te houden. Het systeem geeft aan welke transacties je gaat beoordelen. Soms kan je direct zelf bepalen of je een betaling kan goedkeuren of afkeuren. Voor een ander deel zal je moeten afwegen of je de betaling kan doorlaten. Soms start je hierover een nader onderzoek en leg je de case voor aan collega’s. Het uitdagende aan deze baan is dat je scherp moet zijn. Het gaat erom dat jij correct de transacties spot die de bank niet mag doorlaten. Het is dan ook soms zoeken naar die speld in de hooiberg. Draai jij je hand niet om voor wat gepuzzel, dan is deze baan dus zeker geknipt voor jou!
Je hebt in deze baan geen direct contact met klanten, alleen met collega’s.

waar ga je werken

Je komt te werken in het team Payment Operations, Transaction Filtering&Invoice Handling. Dit team bestaat uit 30 collega’s, die verdeeld werken over drie aandachtsgebieden. Jij komt te werken binnen Transaction Filtering. Het team werkt van maandag tot vrijdag in vroege en late shifts tussen 8:00 en 18:00 uur. Het is in elk geval belangrijk dat je om 8:30 uur kan beginnen, daar is nu de meeste vraag naar. De inwerkperiode van 2 weken vindt volledig plaats op kantoor. Daarna werk je 2 tot 3 dagen per week vanaf kantoor. Werk je 32 of 36 uur? Dan kun je alleen als roostervrije dag dinsdag of donderdag nemen.

sollicitatie

Interesse? Reageer dan snel door jouw cv en motivatie achter te laten.
Note: applicants are required to speak Dutch fluently.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: