Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: HAAKSBERGEN
Postcode: 7481KJ

Ben jij een ervaren, gedreven professional met een passie voor corporate en interne communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze opdrachtgever!

wat bieden wij jou

  • Marktconform salaris
  • Meteen op contract bij de opdrachtgever
  • Leuk team, gepassioneerde collega’s
  • Uitdagende, brede functie
  • Haaksbergen
  • Ruimte voor trainingen en opleidingen

wie ben jij

Je bent iemand die gedreven wordt door een veelzijdige functie. Met een hands-on mentaliteit neem je initiatief en denk je graag mee. Je nieuwsgierige aard drijft je naar het verkennen van nieuwe terreinen, waarbij je complexe technologieën weet te vertalen naar begrijpelijke verhalen die mensen verbinden. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en oog voor detail maken je een sterke communicator. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, met aantoonbare ervaring in marketing/communicatie. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandseals Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Je bent proactief, zelfstandig, goed georganiseerd en flexibel, met een sterk vermogen om prioriteiten te stellen. Een energieke en gedreven persoonlijkheid maakt jou compleet.

wat ga je doen

In deze rol werk je zowel op strategisch als operationeel niveau aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten van onze opdrachtgever, met een focus op corporate en interne communicatie. Je vervult een cruciale rol in het verbinden van medewerkers en draagt bij aan het versterken van de bedrijfscultuur door middel van verschillende communicatiemiddelen, campagnes en evenementen. Daarnaast werk je aan het versterken van de corporate identity en het imago van het bedrijf, met bijzondere aandacht voor onderwerpen zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je taken omvatten onder meer het ontwikkelen van interne communicatiestrategieën, interne campagnes met focus op onderwerpen zoals veiligheid en gezondheid, employer branding, content creatie voor interne communicatiekanalen zoals het intranet en het jaarlijkse magazine.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever is al meer dan 90 jaar actief als producent van innovatieve kabels en kabelsystemen en maakt deel uit van een beursgenoteerde holding. Met productievestigingen over de hele wereld en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met een team van gepassioneerde collega’s en een sterke focus op technologie produceren zij een breed scala aan artikelen!

sollicitatie

Mocht je vragen hebben, bel ons gerust! Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur een terugkoppeling op jouw sollicitatie te geven.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.