Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4814AB

Werken als corporate recruiter voor een ‘s werelds toonaangevende advies- en ingenieursbureau? Vind je het leuk om je in de volle breedte van het recruitment vak in te zetten? Strategisch wervingsadvies geven, pakkende vacatureteksten schrijven en onderhandelen met externe partners zijn slechts een greep uit jouw veelzijdige vaardigheden. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder hoe jij deze vaste baan kan bemachtigen!

wat bieden wij jou

 • Bruto fulltime maandsalaris tussen€ 3500 – € 4500
 • Direct een contract bij de werkgever!
 • Werken in veel vrijheid en leuk team!
 • Corporate Recruiter.
 • Breda – Nieuwegein.
 • Tussen de 24 – 40 uur per week; bespreekbaar.

wie ben jij

Als corporate recruiter werk je graag samen met andere recruiters en HR-specialisten. Je wilt van elkaar leren en samen, in een open sfeer, werken aan optimale en effectieve recruitment. Bij voorkeur in een inspirerende, dynamische en creatieve omgeving waarin je alle vrijheid krijgt jouw functie op jouw manier in te vullen. Als recruitmentspecialist voel jij je volledig in je element binnen een dynamisch advies- en ingenieursbureau, waar je graag deel uitmaakt van een enthousiast en hecht HR-team.

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in recruitment;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met LinkedIn (RS) en kennis van het CRM-pakket Afas is een pré.

wat ga je doen

De recruitment afdeling van onze opdrachtgever is aan het groeien! Met jouw skills wil je niets liever dan deze afdeling naar nieuwe hoogten tillen. Je expertise en ervaring komen goed van pas wanneer je het bedrijf adviseert over recruitmentstrategieën en die vervolgens helpt uitrollen. Jij bent helemaal in je element als het gaat om het brede spectrum van recruitment. Van strategisch wervingsadvies tot het pakkend schrijven van job descriptions en het onderhandelen met externe partners, draai jij je hand er niet voor om.

Jouw inzicht in de arbeidsmarkt is veel waard. Je bent dé persoon voor de managers, waarbij je advies geeft over wervingsprocessen, kandidaten en de laatste trends op de arbeidsmarkt. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden en vlotte sociale karakter heb je al een mooi netwerk opgebouwd, en dat netwerk ga je verder uitbreiden.

Bij onze opdrachtgever is een flinke dosis zelfstandigheid, ondernemerschap en een hands-on mentaliteit dé essentie van een top recruiter!

waar ga je werken

Je komt te werken bij een van ‘s werelds toonaangevende advies- en ingenieursbureau met grensverleggende experts die dagelijks werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. De organisatie heeft 67.000 collega’s wereldwijd. In Nederland zijn 480 collega’s werkzaam op 9 locaties verspreid over het land.

 • Direct een contract bij de werkgever;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en natuurlijk vakantiegeld.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Britt, Myrea of Maud via 076 – 533 37 20. Als jij kiest voor optie 6 kom jij bij ons terecht. Voor korte vragen kan je ook een WhatsApp bericht sturen naar 06 – 20 99 57 80.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.