Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: OUD GASTEL
Postcode: 4751XK

Ben jij iemand die zich thuis voelt in een dynamische logistieke omgeving? Heb je een passie voor klantgerichte dienstverlening en streef je altijd naar optimale klanttevredenheid? Zoek je een uitdaging waarbij je een team voor een periode van zes maanden kunt ondersteunen? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Salaris van€2850,- op basis van fulltime
  • Oud-Gastel
  • Tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschap
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie
  • 32 uur (donderdag is een verplichte werkdag)

wie ben jij

Jij hebt ervaring in customer service binnen een logistieke setting. Je bent accuraat en bedreven in het werken met diverse computerprogramma’s, waaronder het MS Office-pakket. Het opstellen van rapportages in Excel en het hanteren van formules, inclusief bijbehorende berekeningen en grafieken, zijn voor jou geen probleem. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over sterke probleemoplossende vaardigheden. Verder:

  • Ben je stressbestendig en flexibel;
  • Kun je zelfstandig werken en neem je graag initiatief;
  • Heb je een HBO werk- en denkniveau;
  • Ben je beschikbaar vanaf juli 2024 tot minimaal het einde van het jaar.

wat ga je doen

Jij bent het eerste contactpunt voor klanten. Je zorgt als customer service medewerker ervoor dat alle vragen en problemen netjes worden afgehandeld. Dit betekent dat je je e-mails goed bijhoudt, telefoontjes beantwoordt en de computersystemen in de gaten houdt om bestellingen te verwerken. Ook rapporteer je problemen die je tegenkomt in de logistieke processen. Als customer service medewerker zorg jij ervoor dat de klanttevredenheid naar een nieuw niveau wordt getild met jouw communicatie skills.

waar ga je werken

Je team bestaat uit 3 collega’s. Variërend in de functies van customer service medewerkers en een transportplanner. Samen vormen jullie het CS team voor een van onze retail fashion klanten op de site Oud Gastel. Bij deze dynamische afdeling staat de (eind) klant beleving centraal. Het customer service team fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant. Werkzaamheden die het team verricht zijn het maken van transportplanningen, het bespreekbaar maken en oplossen van klachten, en het verwerken van prioriteit-verzoeken. Daarnaast worden vanuit het warehouse management systeem diverse rapportages gedraaid, en gedeeld met de collega’s en de klant.

sollicitatie

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en je passie voor plannen in te zetten? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief. We kijken uit naar je sollicitatie. Voor vragen of meer informatie bel 0165-587025 of mail roosendaal@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: