Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2570 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: ZWOLLE
Postcode: 8011CW

Ben jij iemand die sprankelt van enthousiasme om anderen te helpen, helemaal in zijn element is bij het verbeteren van processen, en een teamplayer in hart en nieren is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Exact zijn we op zoek naar een enthousiast Customer Support specialist om ons team te versterken. Met leuke collega’s, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, en elke dag weer uitdagende vraagstukken die het werk spannend maken, is werken bij ons een waar avontuur!

wat bieden wij jou

 • Leuk start salaris van€ 2450
 • Direct op contact bij Exact
 • Korting op de fiets of sportschool
 • 13e maand en vakantietoeslag van 8,33%
 • € 787 thuiswerk budget via Coolblue
 • Hybride werken

wie ben jij

Ben jij iemand die houdt van dynamiek en variatie? Dan zit je hier op de juiste plek! Als Customer Support wonder bij Exact Software B.V. zijn klantgerichtheid en servicegerichtheid jou op het lijf geschreven. Hier krijg je niet alleen de kans om je kennis uit te breiden, maar ook om nieuwe skills te ontwikkelen. Hieronder vind je een overzicht van wat we van jou verwachten.

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Heb je een afgeronde HBO/Wo-opleiding of een Mbo-4-diploma
 • Je kunt vloeiend Nederlands en goed Engels spreken en schrijven

wat ga je doen

Als Customer Support rockster ben jij de motor van ons bedrijf. Je bent een ware specialist in het ondersteunen van zowel nieuwe als trouwe klanten. Met jouw diepgewortelde expertise begrijp je feilloos wat de klant verlangt. Je bent een actieve spil in het verbeteren van processen en werkt zij aan zij met diverse teams aan spannende, multidisciplinaire projecten. Dankzij jouw tomeloze inzet kunnen we onze producten nog beter laten aansluiten op de behoeften van onze klanten. Je belangrijkste taken omvatten onder andere:

 • Creatieve oplossingen bedenken voor eventuele uitdagingen waar klanten tegenaan lopen.
 • Voortdurend streven naar procesverbetering.
 • Actieve betrokkenheid bij omvangrijke projecten met diverse teams.

waar ga je werken

Bij Exact werken we aan cutting-edge cloudsoftware die speciaal in het leven is gebracht voor kleine en middelgrote bedrijvenén hun accountants. Onze software automatiseert diverse bedrijfsprocessen, van financiën tot HR, en biedt op maat gemaakte ERP-oplossingen voor handel, productie, projectmanagement en bouw. Dit niet alleen om tijd te besparen, maar vooral om diepgaand inzicht te bieden. Hierdoor kunnen onze klanten slimmer werken, weloverwogen beslissingen nemen en hun groeiambities waarmaken. Met meer dan 675.000 tevreden bedrijven, vooral gevestigd in Nederland, België en Duitsland, vertrouwen steeds meer ondernemingen op de kracht van Exact-software.

sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij Exact-software dan zou ik graag kennis met jou willen maken. Solliciteer op de functie en aan de hand daarvan kunnen wij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Voor vragen kan je bellen naar 088-126 9980 of mailen naar vaste.banen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.