Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5862 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: HOORN NH
Postcode: 1625PD

Du hast eine Leidenschaft für die deutsche Sprache? Wil jij graag voor een relatief kleine, overzichtelijke en ambitieuze mavo/havo/vwo school in Hoorn werken? Lees dan verder!

De functie is voor een 2e graads Docent Duits. Per direct tot aan de zomervakantie 2024 voor 14 lesuren. Het betreft een vervangingsvacature wegens ziekte.

‘Herken jij je helemaal in deze woorden, maar heb jij net iets andere wensen? Geen probleem, dan komen we alsnog graag met jou in contact!’

wat bieden wij jou

  • Salariëring vanaf € 3001 – € 5862 b/m
  • Reiskostenvergoeding+ eindejaarsuitkering
  • Hoorn (parkeerplekken)
  • 14 lesuren per week (0,4 fte)
  • Mentorrandstad, mijn ontwikkeling en opleidingen
  • Fijne werksfeer en betrokken collega’s

wie ben jij

Als ervaren docent Duits ben je in het bezit van een
tweedegraads lesbevoegdheid. Je hebt ervaring / affiniteit met mavo, havo en vwo onderwijs. Je ziet de leerling als individu en weet hier tijdens je lessen op in te spelen. Je weet in te springen op situaties gedurende de dag. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Daarnaast ben je iemand die pedagogisch sterk is en weet van aanpakken.

wat ga je doen

Als docent Duits ga je lesgeven aan de onderbouwklassen. Hierbij gaat het om een mavo klas, drie mavo/havo klassen en een havo/vwo klas. Je geeft creatieve en afwisselende lessen. Activerende werkvormen weet jij als geen ander toe te passen in de lessen. Dit alles om de leerlingen te motiveren en te activeren om het maximale uit zichzelf te halen.

waar ga je werken

Als docent Duits ga je werken op een fijne school in Hoorn waar ze werken met kleine onderwijsteams, zodat jij je collega’s beter leert kennen. Ook bieden ze startende docenten veel begeleiding en geven een warm welkom aan het begin.

sollicitatie

Wil jij deze fijne school in Hoorn uit de brand helpen na het lezen van bovenstaande tekst? Laat zien dat jij de docent Duits bent die wij zoeken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: