Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4930 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4818EA

Meten, voorschriften en duurzame energie op het gebied van Elektrotechniek zijn voor jou gesneden koek! Ben jij een vakspecialist op het gebied van Elektrotechniek, en wil jij deze kennis overdragen aan een groep MBO-leerlingen van niveau 2/3/4 van de dagopleiding BOL en technici die overdag werken en de opleiding in de middag-avond volgen (BBL). Dan zijn wij op zoek naar jou! In Breda hebben wij een leuke functie vrij voor 0,8 FTE.

wat bieden wij jou

 • Salaris conform onderwijs CAO
 • Vaste positie
 • 0,8 FTE, 32 uren per week, minder is bespreekbaar
 • Vakspecialist Elektro- en Installatietechniek
 • MBO- school met informele en intieme sfeer
 • Breda

wie ben jij

In eerste instantie ben jij een vakman op het gebied van Elektrotechniek of Installatietechniek. Je hebt een bevoegdheid om les te geven in het MBO in de richting van techniek. Of je hebt meerdere jaren werkervaring in het bedrijfsleven als werkvoorbereider, technisch projectleider of electrical engineer. je bent bereid om je lesbevoegdheid te halen. Jij beschikt over;

 • kennis van meten en voorschriften in de elektrotechnische installatietechniek;
 • kennis van beveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties en relevante voorschriften in een professionele omgeving;
 • technische installatiebranchekennis van KNX
 • relevante ervaring in de praktijk
 • didactische en pedagogische bekwame skills

wat ga je doen

Jij verzorgt vakspecifieke lessen op het gebied van Elektrotechniek. In de klas creëer je een veilige, plezierige en stimulerende omgeving. Je weet de studenten zodanig te motiveren, dat ze een persoonlijke topprestatie halen. Je taken bestaan uit het verzorgen van het onderwijsproces, het begeleiden van studenten in hun leerproces, het beoordelen en toetsen van werkstukken, stageverslagen en examens. Daarnaast stel je
onderwijsmateriaal samen en onderhoud je contacten met het werkveld. Ook het ontwikkelen van nieuw onderwijs kan tot je werkzaamheden behoren.

 • Gedurende de opleiding werk je met deze studenten aan verschillende projecten/thema’s die telkens na 8 weken worden afgerond met een toets en een product. Je kunt deze lessen op veel verschillende en vernieuwende manieren geven.
 • Afhankelijk van je drijfveren en ambities kun je ook studieloopbaanbegeleider worden en stagebezoeken bij bedrijven doen. Naast de lesgevende taken geef je o.a. ook voorlichting aan toekomstige studenten en ouders en voer je intakegesprekken.
 • Het team waar je in komt te werken is een ambitieus en eerlijk team. Hier worden visies gedeeld en discussies aangegaan. Het team is vooruitstrevend en probeert zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

waar ga je werken

Deze MBO staat voor persoonlijke groei. Collega’s krijgen de ruimte om te excelleren. Met deze vier pijlers zorgt de school ervoor dat jij op je plek bent:
– “Een leven lang ontwikkelen. Met training en coaching ontwikkelen wij onszelf en we vormen daarmee een voorbeeld voor onze studenten.
– Veel aandacht voor ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden veranderen mee.
– Een sterk team. Als collega’s erkennen wij elkaar in onze kwaliteiten en zorgen we voor een goed werkklimaat.
– Het optimaal integreren van de praktijk in ons onderwijs. Zo blijven we innovatief, up-to-date en relevant onderwijs bieden.”

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Of bel naar 076-5333737 en vraag naaar Cathelijne de Jong of Karolien Willems

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: