Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: HOORN NH
Postcode: 1625PD

Bienvenue! We zijn op zoek naar een bevlogen en enthousiaste Docent Frans om onze leerlingen mee te nemen op een reis door de prachtige wereld van de Franse taal. Parlez-vous français? Dan zijn we op zoek naar vous!

Wist je dat het Frans wordt gesproken door meer dan 275 miljoen mensen wereldwijd? C’est incroyable!

Voor een fijne school in Hoorn zijn wij op zoek naar een tweedegraads docent Frans. De lessen zullen door jou worden gegeven aan de onderbouwklassen mavo/havo. Het gaat om circa 20 – 25 lesuren (0,8-1,0 fte).

wat bieden wij jou

  • Inschaling volgens VO CAO€ 3.000 tot max. € 5030
  • Eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding
  • Hoorn (parkeerplekken)
  • 0,8 – 1,0, fte
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
  • reguliere baan tot einde van het schooljaar

wie ben jij

Als enthousiaste docent Frans kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

  • Je beschikt over een afgeronde lerarenopleiding Frans, 2e graadsóf je bevindt je in de afstudeerfase van deze studie.
  • Je hebt ervaring met onderbouwklassen mavo/havo/vwo
  • Je bent pedagogisch en didactisch vaardig
  • Bij voorkeur ben je bekend met de AIM-methode of ben je bereid om je deze methode eigen te maken.

wat ga je doen

Als onze ideale Docent Frans, ben jij le professeur parfait die de Franse taal tot leven brengt en onze leerlingen inspireert om te parler français avec passion! Jouw je ne sais quoi zorgt voor een ambiance in de klas die leerlingen motiveert en enthousiasmeert om de Franse taal te omarmen. Je gaat lesgeven aan ongeveer 2 a 3 mavo/havo onderbouwklassen.

waar ga je werken

De school werkt met kleine onderwijsteams, waarin je je collega’s snel leert kennen. Een onderwijsteam is iets anders dan een vakgroep. Je werkt in een onderwijsteam samen met de collega’s die dezelfde klassen lesgeven in een bepaalde afdeling. Samen kennen jullie de leerlingen door en door, waardoor jullie iedere leerling optimaal kunnen begeleiden. Er iseen keer in de drie weken een overleg met de vakgroep, hier wordt rekening mee gehouden in je rooster. Leerlingen krijgen de mogelijkheid om een lijn te kiezen. Ze hebben voor kunst, sport en technologie een lesprogramma opgesteld dat de leerlingen naast hun eigen lessen volgen. Ook voor de docentenzijn deze lijnen een groot pluspunt, want ze doen alleen maar leuke dingen. Kunstlijn leerlingen krijgen bijvoorbeeld bezoek van kunstenaars, muzikanten, acteurs en dansers en gaan samen naar theaterfestival Oerol op Terschelling.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geraakt om aan de slag te gaan en ben jij de docent Frans die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en bel of app dan gerust: +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: