Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5200 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: purmerend
Postcode: 1442AG

Wist jij dat de de eerste Nederlandse woorden 12 eeuwen oud zijn en bijna een derde van de Nederlandse taal is geleend? Lees dan verder! Gaat jouw hart sneller kloppen van Nederlands en heb je een passie voor lesgeven. Wij zoeken per direct voor een leuke kleinschalige vmbo-groenschool in Purmerend een docent Nederlands. Het betreft een aanstelling van 25 lesuren tot eind van het schooljaar.

Mocht je minder uren beschikbaar zijn dan nodigen wij je ook uit om te reageren.

wat bieden wij jou

  • Salariëring van de CAO MBO € 3.431 t/m € 5.740
  • Reiskosten + eindejaarsuitkering
  • 25 lesuren (parttime ook mogelijk)
  • Purmerend
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Fijne werksfeer en betrokken collega’s

wie ben jij

Nederlands docenten, opgelet! Wil je je graag inzetten voor een leuke school in Purmerend? Dan zijn wij naar jou op zoek!

  • Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands of je bent studerend hiervoor.
  • Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan VMBO leerlingen.
  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken.

wat ga je doen

Als docent Nederlands ga je lesgeven aan leerlingen uit de leerjaren 1, 2 en 3. Het betreft vmbo basis/kader. Je verzorgt lessen op het gebied van natuur- en scheikunde en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

waar ga je werken

Als docent Nederlands ga je werken op een vmbo-groenschool in Purmerend. Voor startende docenten hebben ze een coach en buddy beschikbaar om je op weg te helpen en te ondersteunen. Ze hebben een mooie mix tussen groene praktijklessen en theorie van hoge kwaliteit. Door de persoonlijke en bevlogen manier van leren en werken voelen leerlingen en medewerkers zich thuis. Zij halen een groene en duurzame leefomgeving naar binnen. De school is vlakbij de A7 en je kunt er heel gemakkelijk parkeren.

sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij de aangewezen persoon! Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marouscha Jonckbloedt.+31 (0)6 13 59 14 09

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: