Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: purmerend
Postcode: 1442AX

Taal is de sleutel tot communicatie, expressie en het delen van ideeën. Ben jij een gepassioneerde docent met een liefde voor de Nederlandse taal? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou als docent Nederlands!

Wist je dat het Nederlands meer dan 23 miljoen moedertaalsprekers heeft en dat het de officiële taal is in Nederland, België, Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen? Als docent Nederlands heb jij de unieke kans om leerlingen te laten kennismaken met deze rijke en levendige taal, die de brug slaat tussen cultuur, geschiedenis en identiteit.

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Nederlands voor een kleinschalige daltonschool in Purmerend. Door langdurige ziekte staan er nu 15 lesuren open. Het gaat om onderbouw mavo en havo klassen.

wat bieden wij jou

  • Inschaling VO€ 3.010 – € 5.030 b/m
  • Eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding (VO)
  • trainingen en opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Purmerend (parkeerplekken aanwezig)
  • 15 uur (parttime mag ook)
  • Goede begeleiding en leuke collega’s

wie ben jij

Als ervaren docent Nederlands ben je in het bezit van een
tweedegraads lesbevoegdheid. Heb je affiniteit en ervaring met mavo/havo leerlingen. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden . Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Nederlands of bent in afronding van je studie;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met mavo/havo leerlingen;
  • Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden;

wat ga je doen

Als docent Nederlands ga je lesgeven aan mavo en havo onderbouwklassen. De methode die ze gebruiken Nieuw Nederlands.

waar ga je werken

Je gaat werken op een kleinschalige school die met goed daltononderwijs de krachten en talenten van leerlingen naar boven haalt. Niet alleen maar leren uit de boeken, maar de juiste balans tussen interactieve lessen en de praktische vakken en talentklassen.

Ze bereiden leerlingen voor op een optimale start in het middelbaar beroepsonderwijs of op de havo.

sollicitatie

Dus, als jij klaar bent om de kracht van de Nederlandse taal over te brengen en leerlingen te inspireren om effectieve communicators te worden, wacht dan niet langer! Solliciteer nu en maak deel uit van het team dat de liefde voor het Nederlands verspreidt en de taalkundige horizon van de volgende generatie verbreedt! +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: