Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 2672ZX

Een grote scholengemeenschap in Rotterdam zoekt NT2 (nederlands als tweede taal) docenten. Het is voor het team taal&inburgering. Je geeft les aan volwassenen op verschillende locaties. Het zijn gemotiveerde deelnemers die daarnaast een baan hebben. Ze nemen deel aan de cursus ter voorbereiding op het inburgeringsexamen. Wil je meer weten? Lees dan verder.

wat bieden wij jou

  • Inschaling volgens Mbo Cao
  • Diverse locaties in de regio Rotterdam
  • Flexibele uren, en lessen in de avond
  • Onderwijs voor volwassenen
  • Opdracht voor een heel schooljaar
  • Help statushouders bij het inburgeringstraject

wie ben jij

Als NT2-docent beschik jij over een brede kennis van de leerstof en het vakgebied. Ook heb je kennis van de praktijk van de opleiding en de didactische methoden en technieken. Door ervaring kan je mensen coachen, zowel individueel als in groepen. Je weet in welke situaties je welke pedagogische en didactische werkvormen kunt toepassen. Daarnaast heb je ervaring met toetsing en examinering.

  • Je bent in het bezit van een Pabo-diploma, een eerste of tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE (NT2 certificering is een pré);
  • Je hebt affiniteit met het NT2 onderwijs;
  • Je beschikt over Hbo- denkniveau

wat ga je doen

Je gaat op verschillende niveaus de lessen NT2 verzorgen, vooral in de avonden, en ben je loopbaancoach van een of meerdere groepen. In de avond worden lessen NT2 verzorgd aan werkenden, deze mensen zijn zeer gemotiveerd. Naast de lessen die je geeft, neem je ook deel aan werkgroepen en heb je eventuele taken naast het lesgeven.

  • Wij zoeken NT2-docenten voor verschillende locaties: Sommelsdijk, Oud-Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Capelle a/d IJssel en Rotterdam.

waar ga je werken

Het werken via randstad biedt meer voordelen dan je denkt. Wij hebben een breed netwerken aan scholen. Daarnaast bieden wij zo’n 15.000 trainingen en cursussen aan tot een hoogte van 3.000 euro. Wij helpen je met al je HR-gerelateerde vragen. Wanneer de opdracht bij de school stopt, kijken we samen met je verder naar een nieuwe opdracht. Natuurlijk heb je als docent NT2 recht op:

een salaris conform CAO Onderwijs, inclusief eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, tegemoetkoming in de ziektekosten en vakantiedagen;

wij blijven aan je zijde, bieden begeleiding, feedback en waardevolle inzichten en helpen je graag om sterker terug te komen in je volgende sollicitatie;

als je voor ons start nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij Mentorrandstad. Dit is het mentorprogramma voorén door talenten zoals jij. Je wordt gekoppeld aan een andere docent. Je kan sparren, hulp vragen, of bieden aan je buddy.

sollicitatie

In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: