Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5020 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1064EB

Heb jij een passie voor Wiskunde? Lach jij je een breuk? Wil jij graag voor een vernieuwende school in Amsterdam werken? Lees dan verder! De functie is voor een Docent Wiskunde voor ISK klassen. Het gaat om een aanstelling per direct tot het einde schooljaar voor 0,5 fte. Er is een optie dat het volgend schooljaar kan doorlopen.

‘Herken jij je helemaal in deze woorden, maar heb jij net iets andere wensen? Geen probleem, dan komen we alsnog graag met jou in contact!

wat bieden wij jou

  • Salaris vanaf€ 3.301 – € 5.030b/m
  • Eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding (VO)
  • 0,5 fte (parttime mogelijk)
  • trainingen en opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Fijne werksfeer
  • Amsterdam

wie ben jij

Als enthousiaste docent Wiskunde ben je in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid. Als je bezig bent met je studie dan nodigen wij je ook uit om te reageren. Heb je een sterke verbondenheid met de doelgroep (vluchtelingen en jongeren van diverse achtergronden die recentelijk in Nederland zijn aangekomen) en ben je in staat om effectief met hen te communiceren? Beschik je over organisatorische vaardigheden en werk je graag volgens een gestructureerd plan? Heb je het vermogen om een echt hechte groep van een klas leerlingen te vormen, waarin een positieve en veilige leeromgeving wordt gecreëerd? Kun je flexibel inspelen op individuele leerbehoeften en differentiëren in je lesmethoden? Bezit je de juiste kwalificaties om les te geven? Ben je enthousiast over het werken binnen een levendige schoolomgeving in een grote stad? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

wat ga je doen

Als docent Wiskunde ga je lesgeven aan ISK klassen.

waar ga je werken

De school verwelkomt een diverse groep jongeren met een internationale achtergrond en nieuwkomers uit diverse landen wereldwijd, waardoor er een rijke mix van culturen ontstaat met maar liefst 58 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Wat hun verenigt, is de gemeenschappelijke wens om op hun eigen unieke manier succesvol te zijn in het leven. Hier leren ze hoe ze hun talenten en passies kunnen combineren en bovenal hoe ze zichzelf kunnen ontdekken en ontwikkelen.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier al voor de klas staan als docent Wiskunde? Dan komen we heel graag in contact met jou! Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop en kom direct in aanmerking. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Marouscha van Randstad Onderwijs via +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: