Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Duiven
Regio: Gelderland
Plaats: Duiven
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als engineer netdigitalisering

Jij maakt het net beter als IT en telecom engineer netdigitalisering.

In deze dynamische rol maak je deel uit van Team Energiemanagement, een team dat zich onderscheidt door innovatieve oplossingen te ontwerpen én te realiseren. Je werkt aan diverse innovatieve projecten en oplossingen, met een focus op telecommunicatie, digitalisering en IT in het kader van de energietransitie.

Je krijgt de kans om je, afhankelijk van je voorkennis en interesse, te verdiepen of te verbreden in verschillende vakgebieden binnen telecommunicatie, digitalisering en IT. Samen met gedreven collega’s werk je aan het energienet van de toekomst, waarbij jouw bijdrage van essentieel belang is.

Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als IT en telecom engineer werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • Opzetten, programmeren en testen van telemetrie- en communicatieverbindingen in ons lab in Duiven.
 • Uitvoeren van derdelijns beheeractiviteiten voor Alliander Telecom en het afnemen van apparatuur bij leveranciers.
 • Engineeren van hardware- en software in LS/MS installaties, van Energy hubs (MES/BES) en waterstof installaties en voor Proof-Of-Concept oplossingen;
 • Zorg dragen en realiseren van een geïntegreerde omgeving met de cloud en hierbij het secure koppelen van (PLC)-systemen met de cloud.
 • Opsporen en oplossen van storingen binnen installaties en telecomverbindingen.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Dep. Dep staat voor Duurzaam Energie Perspectief. Met focus op de toekomst. Wij bedenken slimme oplossingen voor het verbeteren en verhogen van het vermogen van het energienet.

Slimme ontwerpen maken kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Energiemanagement bestaat uit slimme en betrokken specialisten. Hier werken we allemaal vanuit onze eigen kracht en talenten. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

‘Het is mooi om te zien hoe ik met mijn kennis en ervaring echt iets kan betekenen voor de energietransitie.’

Jij maakt het net energieker

Het digitaliseren van de energietransitie. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw gestructureerde werkwijze? Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

 • een hbo-diploma elektrotechniek, technische automatisering of vergelijkbaar.
 • eerdere werkervaring als engineer of bijvoorbeeld als developer waarbij je interesse hebt om jezelf hier verder in te ontwikkelen.
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Zowel gesproken als geschreven.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 3.298 tot € 5.333 bruto per maand.
 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8 IKB budget%. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • de mogelijkheid om thuis te werken.
 • het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sportabonnement of coaching.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Heb je nog vragen over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Jorn Jansen, corporate recruiter jou graag verder via jorn.jansen@alliander.com

Recruiter

Jorn Jansen

Telefoonnummer:

+31 (6) 24227486

Trefwoorden:

,