Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 19.75 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5611DA

In een digitale wereld kan individueel contact het verschil maken. Wij geloven dat klanten het allerbeste geholpen worden door, de kracht van digitaal bankieren. Door dit te combineren met de kracht van individueel en deskundig contact.

ING biedt de human-touch binnen een digitale bank. Eerlijk en met aandacht. Klanten kiezen voor hun gebruikelijke bankzaken voor het gemak van digitaal en mobiel bankieren. Snel, simpel en veilig.

Toch hebben zij soms behoefte aan persoonlijk contact. Dit als zij hulp nodig hebben, behoefte aan advies of een bevestiging zoeken. Zij zijn op zoek naar begrip, sparren of een zetje in de rug. Ben jij het visitekaartje van ING? Wij zijn op zoek naar collega’s voor de ING.

wat bieden wij jou

 • een salaris van€ 19,75 per uur
 • uitdaging: elke klant is een nieuw verhaal
 • ING Huis Eindhoven
 • verder leren: diverse Wft-certificaten behalen
 • Informele werksfeer
 • 13e maand en reiskostenvergoeding

wie ben jij

Als Financieel Coach ben jij het persoonlijke en relevante contact voor klanten in het ING
Huis. Het visitekaartje van ING! Je bent dé coach voor klanten als het gaat om bankzaken. Veel kan de klant zelf digitaal, maar jij helpt ze altijd naar meer. Je toont lef en durf om met elke klant in gesprek te gaan. Je hebt een oprechte interesse in de ander. Stelt vragen en luistert. Zo maak jij razendsnel een persoonlijke connectie, een one minute friendship. Je weet met jouw deskundigheid klanten te inspireren.

 • Je hebt een Hbo-diploma in bezit;
 • Je beschikt over de diploma’s WFT-Basis, WFT Mifid Informerend, Schade Particulier&zakelijk, Vermogen&Hypothecair Krediet. Enkel WFT-basis op zak? Solliciteer dan ook!
 • Je bent communicatief sterk en kunt complexe onderwerpen begrijpelijk uitleggen.

wat ga je doen

Als Financieel Coach ben jij de eerste gesprekspartner voor klanten bij hun geldzaken. Het is jouw taak om snel, zelfstandig en nauwkeurig een inventarisatie te doen in het gesprek met de klant. Een financiële scan van de persoonlijke situatie. Je maakt handig gebruik van tooling en begeleidt de klant bij zijn of haar vraagstuk. Bijvoorbeeld het berekenen van een maximaal hypotheekbedrag samen met de klant. De klanten te informeren over een beleggingsrekening of uit te leggen wat het effect is van aflossen op de hypotheek. Het begeleiden van het verhogen van een hypotheek, of het helpen van een startende ondernemer met relevante diensten en producten.

Als Financieel Coach help jij klanten ook bij digitaal bankieren. Niet door de handeling over te nemen van de klant, maar door de klant te empoweren dit zelf te doen. Do It Yourself Banking. Zo wordt de klant uiteindelijk digitaal zelfredzaam. En voor klanten die al digitaal bankieren, ben jij de ambassadeur om te vertellen wat er allemaal nog meer kan. Nieuwe features in de App? Jij weet het. Nieuwe slimme functionaliteit? Jij laat de klanten deze nieuwe mogelijkheden zien. Hierdoor kan de klant nog meer zaken zelf digitaal regelen.

 • Veelzijdige mogelijkheden;
 • WFT’s behalen
 • Werken op avonden en zaterdagen

waar ga je werken

De ING huizen zijn dé plek waar wij klanten ontmoeten. Als Financieel Coach laat jij zien wat dit betekent. Je toont ondernemerschap en durft de eerste stap te nemen. Dit doe je door ontmoetingen met klanten op de ING Huizen te organiseren. Inspirerende themabijeenkomsten, een workshop mobiel bankieren, een geldles voor kinderen of een meet-up voor startende ondernemers. Met het team plan je dit vooruit, en nodig je klanten uit voor deze events. En tijdens het event ben jij de gastheer of gastvrouw die zorgt voor die persoonlijke ontmoeting.

 • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per km;
 • Pensioenregeling vanaf dag 1;
 • 13e maand uitkering krijg wekelijks boven het salaris op!

sollicitatie

Denk je dat jij en ING elkaar gelukkig kunnen maken? Dan zou ik graag met je in gesprek willen gaan. Ik nodig je uit om te solliciteren met cv en een korte motivatie, zodat ik je vanaf het begin goed kan helpen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: