Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17.87 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5611CC

Ben jij een gedreven professional met ervaring met telefonische contacten? Beschik je over een scherp oog voor detail en een passie voor het ontdekken van financiële risico’s? Grijp nu je kans en word CDD-analist bij ABN AMRO!

wat bieden wij jou

 • Startsalaris€16,00 – €17,87 bruto per uur;
 • Startdatum in overleg;
 • Pensioensopbouw en vakantietoeslag van 8.33%;
 • Hybride werken;
 • Contract bepaalde tijd na 3 maanden;
 • 32, 36 of 40 uur;

wie ben jij

Herken jij jezelf in de volgende vereisten?;

 • Je beschikt over een HBO of WO-diploma;
 • Analytisch denkvermogen en oog voor detail;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je kunt complexe materie snel eigen maken;
 • Je bent maatschappelijk betrokken in het werkveld, je weet wat er speelt in de wereld.

wat ga je doen

Als CDD analist (EPO) bij ABN AMRO ben jij dé expert in het analyseren van klantrisico’s. Om zo tot een passende risico-inschatting te komen, want jij bent adviseur, vraagbaak én specialist binnen een proces of criminaliteitsthema. Als CDD analist ben jij verantwoordelijk voor het actualiseren en completeren van klantdossiers. In eerste instantie doe je dit door middel van deskresearch en wanneer hier vragen uit voortvloeien, dan start je een client outreach traject om bij de klant de benodigde informatie op te vragen. Hierin ga je risk-based te werk en kijk je breder dan de specifieke checklists of werkinstructies. Je bent in een multidisciplinair team op zoek naar bredere verbanden en kan patronen en afwijkingen signaleren die je meeneemt in je risicobeoordeling. Uiteindelijk leg je jouw risico-inschatting op een heldere manier vast, waarbij duidelijk wordt hoe je tot jouw oordeel bent gekomen.

waar ga je werken

ABN AMRO biedt een stimulerende en professionele werkomgeving waar jouw talent wordt erkend en gewaardeerd. Je krijgt de mogelijkheid om je carrière verder te ontwikkelen binnen een toonaangevende financiële instelling en deel uit te maken van een team van deskundige professionals die streven naar continue verbetering.

ABN AMRO hanteert het hybride werken. Dit betekent dat je in overleg met je team deels vanuit huis, maar ook deels op kantoor werkt (2 dagen). De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tevens wordt er door de DFC academy veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en is er een divers aanbod in vitaliteit- en teambuilding-activiteiten.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en sollicitatie!

Note: applicants are required to speak Dutch fluently.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: