Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 19 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8302GL

Wordt jij ook zo vrolijk van het werken binnen de HR? Voor verschillende bedrijven in de regio Noordoostpolder, zoeken wij enthousiaste HR-medewerkers! Wij zoeken HR-medewerkers, adviseurs, managers… maar ook secretaresses en management assistentes. Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen de HR en/of P&O? Dit is je kans! Wij hebben een breed netwerk en veel kennis over de bedrijven in de regio. Daardoor kunnen we samen kijken naar wat er bij jou past!

wat bieden wij jou

  • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
  • In overleg gelijk op contract bij de werkgever!
  • Regio Noordoostpolder, Lemmer en Urk
  • We zoeken samen een werkgever die bij jou past!
  • Parttime en fulltime mogelijkheden
  • Gratis trainingen volgen via GoodHabitz!

wie ben jij

Ben jij net begonnen in de wereld van HR, of heb je al wat meer ervaring? Als HR-medewerker bekijk je de werkzaamheden vanuit jouw oogpunt. Door je HR-achtergrond door studie of ervaring, herken je signalen waar je wat mee moet. Je begrijpt waarom bepaalde zaken belangrijk zijn of op een bepaalde manier moeten.

Een opleiding op gebied van HRM is mooi meegenomen, maar hoeft niet altijd een vereiste te zijn. Kennis en ervaring is ook erg veel waard.

wat ga je doen

Jij bent binnen de HR inzetbaar! Je hebt kennis en ervaring over personeelszaken, onder andere op het gebied van wet en regelgeving. Binnen elk bedrijf is de HR op een andere manier ingedeeld. Wij kijken samen naar de mogelijkheden die bij jou passen!

waar ga je werken

Wij staan constant in contact met ons netwerk van bedrijven in de regio Noordoostpolder. Wij komen geregeld hele leuke werkplekken tegen op het gebied van HR / P&O. We gaan samen met je in gesprek om te kijken naar een bedrijf dat goed bij jou zal passen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Je kunt mij, Femke, bereiken op 0527 – 632 177 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.