Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4815NG

Voor onze klant Argenta in Breda zijn wij op zoek naar een Medewerker Sparen. Argenta is een innovatief bedrijf, waar de lijntjes kort zijn, de werksfeer informeel is en je veel vrijheid krijgt. Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij klantgericht, loyaal, enthousiast en dienstverlenend? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

wat bieden wij jou

 • Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring
 • 24 – 36 uur per week
 • Breda, gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk
 • Bij goed functioneren een vaste baan

wie ben jij

In eerste plaats zijn we op zoek naar een teamspeler die graag met klanten werkt. Je beschikt over minimaal een mbo 4 diploma en HBO werk- en denkniveau en enige administratieve werkervaring. Het is een pre als je beschikt over klantcontact ervaring in een servicegerichte omgeving. Als medewerker klantenservice is het belangrijk dat je beschikt over communicatieve vaardigheden, motivatie en pro activiteit.

 • Je bent 24 tot 36,5 uur per week beschikbaar (3 tot 5 dagen per week);
 • Randstad biedt jou (kosteloos) een WFT basis diploma aan. Heb je deze al in je bezit? Dan is dat een pre. De WFT opleiding ga je, wanneer nodig, op een later moment volgen. De studie-uren vinden gedeeltelijk tijdens werktijd plaats.
 • In overleg mag je gedeeltelijk thuiswerken.

wat ga je doen

In jouw nieuwe functie kom je te werken op de afdeling Sparen. Je hebt contact met klanten die een spaarrekening hebben geopend bij Argenta. Je beantwoordt vragen van klanten over hun spaarproduct en voert administratieve werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het invoeren van gegevens, het beantwoorden van e-mails en het bijwerken van diverse lijsten. We kijken hierbij echt naar de mensen en niet enkel naar cijfers en aantallen.

waar ga je werken

Argenta is een bank voor hypotheken en sparen voor iedereen die bewust met geld omgaat. Al 25 jaar actief in Nederland en al meer dan 65 jaar in België. Argenta verkiest groei boven onmiddellijk rendement en hun doel is om mensen goed te begeleiden bij alle financiële momenten in hun leven. In alles wat zij doen willen ze eenvoudig zijn. Klanten krijgen gewoon 1 hypotheek met goede voorwaarden. Ze kunnen sparen. Voor nu en later.

Argenta is ervan overtuigd dat duurzaamheid of zorgen voor mens, milieu en maatschappij leidt tot stabiele en betere bedrijfsresultaten, gelukkige medewerkers en een gezonde ontwikkeling En wat zoek jij? Een bedrijf in volle groei waarin je zelf mee ontwikkelt? Een open, familiale sfeer? Een menselijke bedrijfscultuur met ruimte voor dialoog en initiatief? Dat vind je bij Argenta.

Wat bieden we nog meer?

 • 25 vakantiedagen per jaar, o.b.v. een fulltime werkweek en 8% vakantiegeld;
 • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand;
 • Reiskostenvergoedingà €0,23 per km o.b.v. je reisafstand en een thuiswerkvergoeding à €2,35;
 • Pensioenopbouw via Randstad;
 • Diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als je hiervoor open staat.

sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de website met een up-to-date CV en motivatiebrief. We zien je sollicitatie graag tegemoet en nemen zsm contact op met je.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.