Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2600 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Ede
Postcode: 6716AE

Staat klanttevredenheid echt op jouw lijf geschreven? En heb je al enkele jaren ervaring in de klantenservice? Kom dan werken bij Iddink in Ede!

Op de klantenservice afdeling ga jij iedere dag het gesprek met de klant aan. Je zorgt ervoor dat je ze goed helpt en dit geeft je ook energie! Daarnaast houd je van een gezellige werksfeer en wil je voor lange termijn aan de slag. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Mooi maandsalaris van€ 2600,- bruto
  • Garantie voor fulltime 40 uur per week
  • Autonomie en verantwoordelijkheid in de functie
  • Reiskostenvergoeding, deels thuiswerken
  • Veel gezellige borrels en activiteiten
  • Opleidingsmogelijkheden via Randstad Boost

wie ben jij

Als klantenservice medewerker ben je natuurlijk klantgericht en communicatief vaardig. Je kan duidelijk zijn, weet het overzicht te bewaren en bent een fijne gesprekspartner voor de klant. Veel van het contact gaat via e-mail, dus je ziet er uitdaging in om dagelijks 80+ mails te beantwoorden. Omdat het een dynamische functie is, is het belangrijk dat je prioriteiten kan stellen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • je hebt minimaal tweeà drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • je beschikt over zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

wat ga je doen

Elke dag help jij scholen om hen van (digitale) lesmaterialen te voorzien. Je hebt zowel met particuliere als zakelijke klanten te maken. Ook heb je internationaal contact, voornamelijk met Belgische klanten. Klantvragen komen binnen via de telefoon, e-mail, contactformulieren, Twitter en WhatsApp. In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een aanvraag oppakt, blijf je in de leiding totdat het afgehandeld is. Je hebt daardoor ook veel intern contact met collega’s, van het magazijn tot aan accountmanagement. Je bent dus echt de spil in de organisatie! Hierbij is het belangrijk dat je de contacten goed vastlegt in het systeem. Dan kunnen jouw collega’s daar weer mee verder. Gaat er iets niet zo goed of kan het beter? Dan kan je dit benoemen en ga je echt bezig met het werkproces. Iddink waardeert jouw input!

waar ga je werken

Iddink heeft haar hoofdkantoor in Ede. Het kantoor is goed te bereiken vanaf de A12. De eerste periode word je hier ook ingewerkt. Zodra je zelfstandig te werk kan gaan, kan je ook deels thuiswerken. In het klantenserviceteam zitten ongeveer tien mensen. Maandag is altijd een vaste teamdag, dus dan ben je altijd op kantoor. Verder heerst er een fijne werksfeer bij Iddink. Er worden vaak teamborrels en uitjes georganiseerd.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature van klantenservice medewerker? Twijfel niet en solliciteer dan direct! Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie. Heb je nog vragen na het lezen van deze vacaturetekst? Bel/mail ons dan gerust.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.