Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4370 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333ZA

Als teamleider van de afdeling Logistiek geef je leiding aan teams binnen de afdeling Logistiek
dienstverlening.
Met hen werk je nauw samen en heb je op reguliere basis intervisie en werkafstemming. Als leidinggevende is het belangrijk dat je de medewerkers binnen jouw teams voorziet van voldoende coaching en ondersteuning. Ook draag je zorg voor reguliere werkoverleggen en houd je jaargesprekken.

wat bieden wij jou

 • Tussen de€3.188 en €4.370 per maand obv fulltime
 • Tijdelijk contract vanaf 01-03-2024 t/m 31-08-2024
 • Op locatie van het LUMC
 • Teamleider afdeling Logistieke dienstverlening
 • 36 uur per week
 • De ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

wie ben jij

Je bent proactief ingesteld, neemt graag de voortrekkersrol, beschikt over goede zelfreflectie en straalt zelfverzekerdheid uit. Vernieuwen en verbeteren gaan je goed af en je weet je team hierin mee te nemen en te enthousiasmeren. Plannen en organiseren zijn twee van jouw kernkwaliteiten!
Het een pre als je Lean-principes kunt toepassen in de praktijk en bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan als leidinggevende binnen een complexe (zorg)organisatie.

 • Je hebt aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in een facilitaire, logistieke of soortgelijke richting.
 • Om de dynamiek in de zorg te kunnen faciliteren, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen, en gastvrij en flexibel bent.

wat ga je doen

Jij vormt de verbindende schakel tussen je teams en de klant en in jouw rol plan, verdeel en controleer je de werkzaamheden en bewaak je de voortgang van de kwaliteit. Daarnaast is het belangrijk dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van het afdelingsbeleid vanuit jouw expertise.
Het is jouw verantwoordelijkheid om verbeteringen in het logistieke proces te initiëren naar aanleiding van geïnventariseerde klantbehoeften en eigen onderzoek. Aan de hand daarvan inventariseer en bespreek je de klantbehoeften om het logistieke proces eventueel bij te stellen. Om diezelfde reden zet je prestatie-indicatoren op voor het monitoren van het logistieke proces en zorg je ervoor dat deze geïnventariseerd, geanalyseerd en gerapporteerd worden.

 • Je zorgt voor de continue verbetering van de standaardprocedures met betrekking tot protocollen, richtlijnen en standaarden.
 • Het toetsen van de naleving van standaardprocedures en wet- en regelgeving.
 • Je draagt bij aan ontwikkeling van het operationele en tactische afdelingsbeleid vanuit logistiek aandachtsgebied. Hierbij staan ziekteverzuim, bezetting en het gebruik en de inzet van logistieke middelen centraal.

waar ga je werken

Binnen het LUMC is elke collega waardevol en voegt hij waarde toe vanuit zijn persoonlijke betrokkenheid met anderen. We vinden het verbinden tussen het LUMC en onze omgeving belangrijk: tussen patiënt en zorgverlener, tussen docent en student, tussen onderzoeker en zorgverlener, tussen medewerker en organisatie, tussen onze kerntaken en kernwaarden.

 • Bij ons werk je in een omgeving waar samenwerking en respect voorop staat.
 • Het LUMC wordt gevormd door onze medewerkers. Talent, inzet en samenwerking bepalen de kwaliteit van werk. Wij geven je de ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: