Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 28.47 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: ALMERE
Postcode: 1314CN

Dus… die hele toeslagenaffaire hé! Dat zal je vast niet zijn ontgaan. Vraag jij je af wat er wordt gedaan om de gedupeerden te herstellen? Daar is een speciale organisatie voor opgericht – het UHT. Het UHT is per 21 mei hard op zoek naar jou. Spreekt de rol als Persoonlijk Zaakbehandelaar jou aan? Wij hopen van wel!

Het is een uitdagende baan, maar in deze functie kun jij voor anderen echt het verschil maken! Als je hier aan de slag gaat krijg je een 100% ov-vergoeding? Klinkt dat nog niet goed? Wat dacht je van een salaris tussen de€ 3.165,- en € 4.440,-. Dit is afhankelijk van de werkervaring die jij mee neemt. Ook ontvang je vakantiegeld, de eindejaarsuitkering en pensioenopbouw? Grijp deze kans om niet alleen voor jezelf, maar vooral voor anderen het verschil te maken!

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de€ 3.165,- en € 4.440,-
 • Vlakbij het station in Almere
 • Fulltime (36) en parttime (32) werken mogelijk
 • Werk in een dynamische, levendige, leuke omgeving
 • Voordelige reiskostenvergoeding

wie ben jij

Als Persoonlijk Zaakbehandelaar heb jij een groot empathisch vermogen. Belangrijk dat jij je dus makkelijk kunt verplaatsen in de ander! Daarnaast ben jij een echte aanpakker en resultaatgericht. Herken jij deze eigenschap van jezelf? Fijn!

Heb jij al wat juridische kennis? Mooi meegenomen! Mocht je die niet hebben? Dan is dat geen probleem. Je krijgt een uitgebreide training voordat je begint. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Analytisch vermogen en administratief sterk;
 • Zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken.

wat ga je doen

Yes, jij bent de nieuwe Persoonlijk Zaakbehandelaar. Wat komt er veel kijken bij zo’n nieuwe baan hé! Het belangrijkste aan jouw baan is dat gedupeerden zo goed mogelijk geholpen worden. Jij helpt bij het herstellen van hun vertrouwen en biedt waar mogelijk financiële erkenning. Dit doe je door alle dossiers door te spitten en in gesprek te gaan. Hiervoor komt dat analytische vermogen goed vanpas! Binnen het UHT zorg jij er vervolgens voor dat de betalingen uitgevoerd worden.

Hier komt van alles bij kijken. Hoe zorgen we dat gedupeerden die inmiddels naar het buitenland zijn verhuisd ook gecompenseerd worden? Hoe zorg je ervoor dat de vergoeding daadwerkelijk bij de juiste personen terecht komt wanneer deze onder bewindvoering staan? Wat als iemand door de toeslagenaffaire ook in de problemen is gekomen met huur- of zorgtoeslag?

 • Telefonisch contact met gedupeerde ouders en kinderen
 • Administratieve werkzaamheden
 • Analytische scherpe blik om de dossiers in te duiken

waar ga je werken

Het UHT staat voor Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen. Er zijn verschillende afdelingen. Jij zal aan de slag gaan bij het Cluster Nieuwe Regelingen. Dit Cluster houdt zich bezig en is verantwoordelijk voor de overige en aanvullende compensatieregelingen. Als Persoonlijk Zaakbehandelaar zul je hier deel van uitmaken. Je kunt denken aan de Ex-partner regeling, Kindregeling, Nabestaandenregeling en de HZK (huur, zorg en kindgebonden budget). Dit doe je met een gezellig aan mensen om je heen.

 • Parttime en fulltime werken mogelijk
 • Inwerkperiode van 8 weken

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: