Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4374.95 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: ALMERE
Postcode: 1314CN

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen: de toeslagenaffaire. Nu is het tijd om alle getroffen gezinnen recht te doen en te helpen. Dat is precies wat je gaat doen in deze pittige, maar mooie baan. Per 19 februari en 18 maart is het UHT op zoek naar enthousiaste Persoonlijk Zaakbehandelaars.

Naast maatschappelijk betrokken werk kan je rekenen op 100% OV- vergoeding, een eindejaarsuitkering en een fijn salaris tussen de€ 3119,- en € 4375,-. Grijp deze kans om niet alleen voor jezelf, maar vooral voor anderen het verschil te maken!

wat bieden wij jou

 • Fijn salaris tussen de€ 3119,- en € 4375,-
 • Startdatum op zowel 19 februari en 18 maart
 • Loopafstand van station Almere
 • 32 tot 36 uur in de week werken mogelijk
 • Werk in een dynamische, levendige, leuke omgeving
 • Voordelige reiskostenvergoeding

wie ben jij

Als persoonlijk zaakbehandlaar ben jij empathisch sterk en weet jij je goed te verplaatsen in een ander. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • HBO werk- en denkniveau hebt
 • Analytisch en administratief sterk bent
 • Zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken

wat ga je doen

Bij de baan als persoonlijk zaakbehandelaar van de toeslagenaffaire komt veel kijken. Jouw hoofddoel: de getroffen gezinnen zo goed mogelijk verder helpen en hun vertrouwen te herstellen. Hoe je dit doet? Door bijvoorbeeld met ouders in gesprek te gaan en uitbetalingen door te voeren. Daarnaast duik je dossiers in en analyseer je deze. Dit doe je samen met een gezellig team aan mensen om je heen die je helpen.

Je gaat aan de slag bij Cluster Nieuwe Regelingen. Dit Cluster is verantwoordelijk voor de overige en aanvullende compensatieregelingen. Wat kan je bijvoorbeeld nog doen met een ex-partner wanneer ouders gescheiden zijn? Hoe zorgen we dat gedupeerden die inmiddels naar het buitenland zijn verhuisd ook gecompenseerd kunnen worden? Hoe zorg je ervoor dat de vergoeding daadwerkelijk bij de juiste personen terecht komt wanneer deze onder bewindvoering staan? Wat als iemand door de toeslagenaffaire ook in de problemen is gekomen met huur- of zorgtoeslag? Allemaal vragen waar jij mee aan de slag zal gaan.

Misschien denk je: jeetje wat een heftige baan, daar komt veel bij kijken. Klopt! Het is een verantwoordelijke, maar ook erg mooie baan. En daarbij word je vanuit allerlei kanten geholpen! Heb je bijvoorbeeld al wat juridische kennis? Mooi meegenomen! Heb je dit nog niet? Ook dan kan je solliciteren. Je krijgt namelijk een trainingén wordt bijgestaan door een topteam aan bijvoorbeeld juristen.

 • Telefonisch contact met gedupeerde ouders en kinderen
 • Administratieve werkzaamheden
 • Analytische scherpe blik om de dossiers in te duiken

waar ga je werken

Als persoonlijk zaakbegeleider ga je aan de slag bij het UHT. UHT staat voor uitvoeringsorganisatie herstel toeslagen. Dit is een onderdeel van de Dienst Toeslagen die speciaal is opgericht om alle gedupeerden van de toeslagen affaire zo goed mogelijk te helpen. En dit is een grote klus! Er werken inmiddels zo’n 1500 mensen en daar komen er nog honderden bij.

Je gaat aan de slag bij Cluster Nieuwe Regelingen. Binnen het UHT neemt Cluster Nieuwe Regelingen de leiding als het gaat om overige en aanvullende compensatieregelingen. Denk hierbij aan de Kindregeling, Nabestaandenregeling Ex-partner regeling, maar ook de HZK (huur, zorg en kindgebonden budget).

 • Parttime en fulltime werken mogelijk
 • Inwerkperiode van 8 weken

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: