Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: HARLINGEN
Postcode: 8861VH

Als QESH manager ben je uiteraard bezig met kwaliteit, (voedsel)veiligheid, arbo en milieu. Je werkt samen met 3 collega QESH managers voortdurend aan de veiligheid van werknemers (je vermindert de risico’s op de werkplek en creëert betere en veilige werkomstandigheden). Je mag werken in Wieringerwerf of Harlingen, maar je bent elke week minimaal 1 dag te vinden op de locatie die niet je standplaats is.

wat bieden wij jou

 • Een rol met veel vrijheid en verantwoordelijk
 • Maximaal€5500 bruto per maand
 • Werken in Harlingen en Wieringerwerf
 • Een opdrachtgever gericht op duurzaamheid
 • Fulltime in de dagdienst
 • Vaste functie voor de lange termijn

wie ben jij

Als veiligheidskundige professional op Hbo-niveau, bijvoorbeeld met een achtergrond in Milieu of Hogere Veiligheidskunde, breng je een solide mix van kennis en ervaring mee naar de rol. Met enkele jaren ervaring in QESH in een industriële omgeving, ben je gewend om zowel strategisch te denken als hands-on taken uit te voeren. Je beschikt over diepgaande kennis van verpakkingswetgeving, ISO 9001 en 14001, BRC en FDA, waardoor je een waardevolle sparringpartner bent voor het management.

Je bent gedreven, initiatiefrijk en ondernemend van aard. Je benadert uitdagingen met een oplossingsgerichte mindset en streeft voortdurend naar kwaliteit en resultaat. Als teamspeler weet je echter ook uitstekend zelfstandig te opereren. Je hebt sterke analytische vaardigheden en laat je niet snel uit het veld slaan door tegenwerking.

 • Je werkt en denkt op Hbo-niveau, bijv. richting Milieu of Hogere Veiligheidskunde;
 • Je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van QESH in een industriële omgeving;
 • Je hebt kennis van verpakkingswetgeving, ISO 9001 en 14001, BRC en FDA;
 • Je werkt planmatig en klantgericht met een stevige hands-on mentaliteit.

wat ga je doen

Als Quality, Environment, Safety and Health (QESH) Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het opstellen en handhaven van het kwaliteits-, arbo-, veiligheids- en milieubeleid van Trioworld, zodanig dat het voldoet aan de geldende eisen en wetgeving. Bij Trioworld staat veiligheid hoog in het vaandel, en samen met drie collega QESH Managers werk je voortdurend aan het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer, door risico’s te verminderen en veilige werkomstandigheden te creëren.

Je signaleert ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en vertaalt deze naar het te voeren kwaliteitsbeleid. Daarnaast ondersteun je bij het vastleggen van werkprocessen en instructies, en zoek je actief naar mogelijkheden tot verbetering. Je bent tevens verantwoordelijk voor het opstellen van productspecificaties, het beheren van interne en externe normen, het ISO-systeem en het afhandelen van klachten.

Je coördineert interne en externe audits, leidt audits en certificeringstrajecten met betrekking tot BRC/ISO succesvol en zorgt voor het verkrijgen, behouden en beheren van certificeringen. Je fungeert als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en verzorgt onder andere de Declaration of Compliance (DoC). Daarnaast onderhoud je contacten met instanties op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en milieu. Je zorgt voor de benodigde vergunningen. Je werkt nauw samen met de Plant Manager, de afdeling Technical Center en rapporteert aan de Managing Director.

 • Het is vereist dat je minimaaléén dag per week op een andere locatie dan je standplaats werkt, hetzij in Wieringerwerf of Harlingen;
 • Ondersteunt bij het vastleggen van de werkprocessen en -instructies, signaleert daarin verbetermogelijkheden en handelt proactief;
 • Levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën;
 • Coördineert interne en externe audits en leidt audits en certificeringtrajecten rondom BRC/ ISO succesvol (verkrijgen, behouden en beheren van certificeringen);
 • Werkt nauw samen met de Plant Manager, afdeling Technical Center en rapporteert aan de Managing Director.

waar ga je werken

Je komt te werken bij een organisatie gericht op duurzame oplossingen.

 • Duurzaamheid

sollicitatie

Enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.