Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 25.77 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3584AB

Voor het ministerie van Defensie zijn we op zoek naar een Senior voorraadbeheerder. Je bent belast met het inrichtende deel van het materieel binnen de toegewezen assortimenten. Dit omvat monitoring op basis van het systeemplan, afstemming van gebruiks- keten- en onderhoudsmanagement, en het verstrekken van advies over systeemmanagement en productkennis.

Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Een bruto uurloon van€ 25,77 per uur
 • Contract voor 7 maanden met kans op verlenging
 • Ontvang een eindejaarsuitkering
 • Functie voor 38 uur per week
 • Reiskostenvergoeding van€ 0,21 per KM

wie ben jij

Als senior voorraadbeheerder ben jij de schakel in het verbeteren van onze voorraadprocessen. Met jouw communicatievaardigheden weet je makkelijk te schakelen tussen leveranciers, interne afdelingen en klanten.

Je bent niet alleen een teamspeler, maar ook een leider die anderen motiveert om doelen te bereiken. Jij analyseert de voorraadniveaus, aanvragen en markttrends. Hierdoor kan jij actief vooruitlopen op veranderingen.

Met jouw initiatiefrijk karakter ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om processen te verbeteren en efficiënter te maken. Je bent niet bang om nieuwe ideeën te introduceren.

Bovendien staat klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel. Je begrijpt de behoeften van onze klanten en streeft ernaar om altijd een uitstekende service te bieden. Of het nu gaat om het tijdig leveren van producten of het snel oplossen van eventuele problemen, jij staat klaar om onze klanten tevreden te stellen.

Verder beschik jij over…

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Heb jij ervaring met SAP? Dan is dit een pré!

wat ga je doen

Als Senior voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk voor het inrichten van materieel. Je werkt aan het opstellen van plannen en richtlijnen. Hierbij houd je externe partners op de hoogte. Je werkt nauw samen met projectmanagers om contractuele aspecten te behouden.

Daarnaast monitor je de toegewezen systemen en producten. Je evalueert over de effectiviteit van logistieke ondersteuning en neemt maatregelen om deze te optimaliseren. Je houdt ook de kosteneffectiviteit van systemen in de gaten en streeft naar verbeteringen binnen gestelde eisen.

Verder stem je gebruiks-, keten- en onderhoudsmanagement op elkaar af. Daarbij breng je advies uit aan gebruikers en onderhoudsorganisaties. Je informeert regelmatig de Clustermanager over systeemmanagement en productkennis van de toegewezen systemen.

waar ga je werken

Jij gaat werken bij het ministerie van Defensie, toch zijn wij als Randstad jouw werkgever. Dit is wat je van ons kan verwachten:

 • Snelle reactie op al je vragen
 • Sparren met je contactpersoon over diverse situaties
 • Persoonlijke begeleiding door bezoeken van je contactpersoon
 • Oog voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen

sollicitatie

Ga jij aan de slag voor het ministerie van Defensie? Solliciteer nu snel! Heb je vragen? neem gerust contact met mij op.

Let op het positief afronden van een veiligheidsscreening is een voorwaarde om te kunnen starten.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: