Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2675 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DELFT
Postcode: 2629JD

Ben jij een financieel genie met een afgeronde HBO- of WO-opleiding, of heb je een schat aan ervaring in de financiële of IT-sector? Dan hebben we een geweldige kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Customer Support specialist voor Exact software. Maar dit is niet zomaar een baan – het is een avontuur vol mogelijkheden om binnen het bedrijf te groeien! Dus, als je klaar bent om je vaardigheden te laten schitteren en deel uit te maken van een dynamisch team, lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Start salaris tussen€ 2.450,- en €2.675,-
 • € 787 thuiswerk budget via Coolblue
 • Direct op contact bij Exact
 • Korting op de fiets of sportschool
 • 13e maand en vakantietoeslag van 8,33%
 • 50% Hybride werken

wie ben jij

Ben jij afgestudeerd en wil je werkenén leren tegelijkertijd? Heb je een passie voor Finance&Control en IT Software? Klantgerichtheid en servicegerichtheid zijn twee eigenschappen die jou perfect beschrijven. Dan is de functie van Customer Support specialist bij Exact Software B.V. de perfecte kans voor jou. Hier krijg je de kans om je kennis uit te breiden en nieuwe vaardigheden te leren. Als onderdeel van ons dynamische team verwachten we van jou dat je jouw passie voor financiën en IT gebruikt om onze klanten de beste ondersteuning te bieden. Dit heb je in huis

 • Heb je een afgeronde HBO/Wo-opleiding
 • Je kunt vloeiend Nederlands en goed Engels spreken en schrijven

wat ga je doen

Als Customer Support specialist vorm jij het kloppende hart van onze organisatie. Je bent een meester in het ondersteunen van zowel nieuwe als bestaande klanten. Met jouw diepgaande expertise begrijp je nauwkeurig wat de klant nodig heeft. Actief betrokken bij het optimaliseren van processen, werk je zij aan zij met diverse teams aan veelzijdige projecten. Dankzij jouw toewijding kunnen we onze producten nog nauwkeuriger afstemmen op de behoeften van onze klanten. Jouw voornaamste verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Troubleshooting en het vinden van doeltreffende oplossingen voor eventuele klantproblemen.
 • Voortdurend streven naar procesverbetering en optimalisatie.
 • Actieve deelname aan omvangrijke projecten waarbij diverse teams samenwerken.
 • Klanten adviseren over nieuwe, innovatieve softwareoplossingen.

waar ga je werken

Exact ontwikkelt slimme cloudsoftware voor MKB’s en hun accountants. Onze tools automatiseren diverse bedrijfsprocessen, van financiën tot HR, en bieden op maat gemaakte ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Met meer dan 675.000 tevreden klanten, hoofdzakelijk in Nederland, België en Duitsland, helpt Exact bedrijven tijd te besparen, inzichten te krijgen en doelgericht te groeien!

sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij Exact Software B.V. dan zou ik graag kennis met jou willen maken. Solliciteer op de functie en aan de hand daarvan kunnen wij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Voor vragen kan je bellen naar 088-1269980 of mailen naar vaste.banen@nl.randstad.com
#vastebanen

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.