Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 650 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333CD

Wil jij jezelf ontwikkelen bijéén van de grootste organisaties die zich inzet voor zinvolle innovatie van de wereldwijde gezondheid? Dan is dit je kans!

Momenteel zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de afdeling Bioprocessing binnen Operations, onderdeel van J&J Innovative Medicine (voorheen Janssen Biologics).

De stageperiode loopt van 2 september 2024 tot 1 juni 2025 en je bent 40 uur per week beschikbaar.

wat bieden wij jou

  • Stagevergoeding€ 650 (bij 40 uur)
  • J&J Innovative Medicine, Leiden
  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Werken bij een internationale organisatie

wie ben jij

Je volgt een opleiding in de richting van Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemisch Laboratoriumonderzoek (minimaal op HBO-niveau). Daarnaast ben je positief ingesteld en in staat om zelfstandig te werken. Bovendien worden andere talenten, ontwikkeld door middel van extracurriculaire activiteiten zoals bijbanen of verenigingswerk, zeer op prijs gesteld.

Verder beschik je over:

  • Een flexibele instelling;
  • Sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift).

wat ga je doen

Tijdens jouw stage ben je onderdeel van ons team, dat gefocust is op de optimalisatie van de productieafdeling Primary Recovery. Je wordt begeleid door de Manufacturing Process Specialist.

PID tuning van pH en conductiviteit in de Single use mixer:
Verschillende procesparameters worden gereguleerd door PID-systemen. Een PID-controller (Proportional Integral Derivative) maakt gebruik van een terugkoppelingslus waarin het de fout berekent tussen een gewenste setpoint en de werkelijke proceswaarde. Vervolgens past het systeem de uitvoer aan om de proceswaarde naar het ingestelde setpoint te brengen.

Het is jouw taak om de instellingen van deze PID-controller te optimaliseren voor pH-regeling en conductiviteitssregeling in single-use mixers. Daarnaast ben je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor het implementeren van deze optimalisatiemogelijkheden binnen de huidige systemen.

Indien nodig, mag je een deel van je tijd vrijmaken om aan een opdracht vanuit je opleiding te werken.

waar ga je werken

Met meer dan 950 medewerkers behoort J&J Innovative Medicine (voorheen Janssen Biologics) totéén van de grotere bedrijven in de regio Leiden. We produceren geneesmiddelen met behulp van biofarmaceutische processen. Deze innovatieve en uiterst schone productiemethoden resulteren in bijzondere geneesmiddelen met wereldwijde toepassingen. J&J Innovative Medicine heeft een leidende positie in de wereld van biotechnologie. We ontwikkelen en produceren geneesmiddelen, niet via traditionele methoden, maar door gebruik te maken van biofarmaceutische processen. We leveren buitengewone medicijnen met wereldwijde toepassingen in de strijd tegen kanker, hart- en vaatziekten, infectieziekten en auto-immuunziekten.

Operations Bioprocessing draagt de verantwoordelijkheid voor het beheer van systemen die worden ingezet binnen het productieproces. Dit omvat de implementatie en optimalisatie van nieuwe systemen, alsmede voortdurende inspanningen gericht op de optimalisatie van bestaande systemen.

  • Vergroot jouw netwerk tijdens de maandelijkse interns@JnJ-meeting;
  • Tijdens deze bijeenkomst met alle stagiairs van J&J Nederland, vertelt een senior manager over interessante projecten en over diens eigen loopbaan;
  • Daarnaast vertellen stagiairs binnen J&J over hun ervaring.

sollicitatie

Houd er rekening mee dat je gedurende de volledige stageperiode ingeschreven moet staan bij een (Nederlandse) onderwijsinstelling, anders kunnen we jouw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: