Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: HELMOND
Postcode: 5704BS

Ben jij de analytische professional die zich thuis voelt op het dynamische snijvlak van interne processen en supply chain optimalisatie? Wij zoeken een gedreven Supply Chain Analyst voor onze opdrachtgever met een scherp oog voor data, een vlotte communicatiestijl, en een passie voor procesverbetering.

wat bieden wij jou

  • Werken in Helmond
  • Maximaal€4000,- bruto per maand
  • Gelijk een contract bij de opdrachtgever
  • Fulltime

wie ben jij

Met een afgeronde MBO/HBO opleiding in bijvoorbeeld Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde, Economie (&Logistiek), Informatica en/of Business Process Management ben jij klaar om jouw ervaring op het gebied van analyse, systemen en processen binnen de supply chain naar een nieuw niveau te tillen. Je beschikt over gevorderde kennis van BI tooling en Microsoft Excel, inclusief Power Query en/of Macro’s. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is voor jou vanzelfsprekend, en je blinkt uit in communicatieve vaardigheden.

wat ga je doen

Als Supply Chain Analyst ben jij de drijvende kracht achter het verzamelen, analyseren en rapporteren van demand, supply en voorraadontwikkelingen. Je overlegt met stakeholders en identificeert knelpunten, om vervolgens concrete verbetervoorstellen te presenteren. Jouw focus ligt niet alleen op rapportage, maar ook op procesoptimalisatie. Je draagt bij aan het opzetten en verbeteren van databestanden en modellen, met als doel de planningprocessen te verfijnen. Het implementeren van verbeteringen en het monitoren van resultaten behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.

Daarnaast bewaak je leveringsprestaties aan de hand van KPI’s en implementeer je indien nodig corrigerende maatregelen. Je rapporteert helder over de supply chain-prestaties aan het management en onderhoudt nauw contact met diverse interne stakeholders, zoals de DC manager, supervisor warehouse, financiële afdeling en inventory planners. Administratieve werkzaamheden, zoals het inboeken van goederen (PO’s) en plannen van inkomende goederen per ocean en air, behoren eveneens tot jouw takenpakket. Bovendien ondersteun je lopende projecten, zoals de data verwerking van ons 3PL warehouse en de implementatie van een WMS systeem in 2025.

waar ga je werken

Je komt te werken bij een toonaangevende organisatie die wereldwijd bekend staat om het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige golfproducten. Als Supply Chain Analyst draag je bij aan het succes van het bedrijf door jouw expertise in te zetten op het gebied van supply chain optimalisatie. Je zult werken in een dynamische omgeving waar kwaliteit en prestatie centraal staan.

sollicitatie

Heb je interesse om als Supply Chain Analyst aan de slag te gaan? Solliciteer direct via onderstaande button. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Voor eventuele vragen over deze vacature, kun je ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: