Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Nijmegen
Regio: Gelderland
Plaats: Nijmegen
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

IT Support Specialist
Nijmegen, parttime/fulltime

In deze nieuwe functie help je collega’s om efficiënter te kunnen werken. Tegelijk breng je onze IT naar een hoger niveau, waardoor ons snelgroeiende bedrijf in het hart van de technologische vooruitgang ook qua informatica meebeweegt.

Wat ga je doen?
Op dit moment is de IT-support uitbesteed aan een externe partij. Met jouw komst trekken we dat naar binnen. Omdat je daarnaast ook de systemen beheert, heb je een uitgebreid overzicht van onze infrastructuur en software. Met jouw ideeën en inzichten kunnen we onze IT optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de kantooromgeving. Daarvoor draai je verschillende projecten. Jij brengt in kaart wat nodig is en realiseert implementaties via een projectplan. In jouw werkweek:

 • Bied je support aan alle (zo’n 100 collega’s) interne gebruikers.
 • Regel je configuratie, onderhoud en optimalisatie van onze (nieuwe) systemen.
 • Heb je contact met onze toeleveranciers en partners zodat alles soepel loopt.
 • Registreer je SLA’s en IT-contracten en monitor je de ontwikkelingen daaromheen.

In deze functie vorm je een tandem met de IT Manager. Jullie zijn sparringpartners en het dynamische duo dat zorgt voor innovatie en automatisering in IT binnen Trymax. We zijn al mooi op weg met het waarborgen van security en we hebben ambities om bijvoorbeeld SaaS-diensten uit te breiden. Dit is ook dé plek om jezelf te blijven ontwikkelen, want je krijgt de kans om van alles te ontdekken, uit te proberen en te leren. We waarderen jouw kritische blik, je vragen, je ideeën en initiatieven. Dus laat vooral van je horen.

Jouw profiel
Je bent onderzoekend, nieuwsgierig en positief ingesteld. Vanuit die optimistische mindset ga je uitdagingen aan en los je problemen op. Je durft buiten je comfortzone te gaan en staat dus ook open voor nieuwe mogelijkheden. Is het nodig om buiten de lijntjes te kleuren? Dan doe je dat. Gelukkig ben je niet bang om fouten te maken, want je snapt dat dat alleen maar leerzaam is. Verder heb je:

 • Een relevant diploma in ICT (minimaal mbo-4 of hbo).
 • Al wat ervaring met systeembeheer, IT-support en onderhouden van contacten met leveranciers.
 • Al eerder SLA’s en IT-contracten geregistreerd en gemonitord. En heb je zin om te leren hoe 3rd Risk assessments werken.
 • Sterke communicatieve skills in het Nederlands én Engels, in gesprek en op papier.
 • Al eerder projectmatig gewerkt en snap je wat hierbij komt kijken.

Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een afwisselende functie voor 38 uur per week, waarin je volop kunt groeien en ontwikkelen. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:

 • Een maandsalaris tussen de € 3.200,- en € 4.300,- gebaseerd op kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Mogelijkheden om thuis te werken en je werktijden flexibel in te delen.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Deelname aan het PMT-pensioenfonds (Metaal & Techniek).
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen via trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightechmachines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft sales- en serviceorganisaties in China, de Verenigde Staten en Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen-Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 95 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Upload je cv en motivatie via het sollicitatieformulier op onze website.
Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse, HR-officer, via 024-350 08 09 of stuur een e-mail naar hr@trymax-semiconductor.com.

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Trefwoorden:

,