Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4100 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: NOORDWIJK
Postcode: 9824PA

Ben jij een natuurlijke leider en wil je een belangrijke rol spelen in het productieproces? Bij FrieslandCampina in Noordwijk krijg je die kans! Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces tijdens jouw dienst.

wat bieden wij jou

  • salaris tussen€ 3600 en € 4100 o.b.v. je ervaring
  • eerst een jaarcontract met kans op verlenging
  • werken bij een groot bedrijf Frieslandcampina
  • werken in 5 ploegen
  • vijf weken vakantie per jaar (o.b.v. fulltime)
  • pensioenopbouw

wie ben jij

Je bent een proactieve en communicatief sterke teamleider. Je hebt al eerder gewerkt met continu verbeterprogramma’s. Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau
  • minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende en ervaring in een productieomgeving
  • een VCA certificaat en BHV diploma of bereid deze op korte termijn te behalen

wat ga je doen

Als teamleider ben je de spil in de operatie tijdens jouw dienst. Je hebt een end-to-end verantwoordelijkheid en stuurt het gehele productieproces aan, vanaf de aanvoer van grondstoffen tot het afleveren van het eindproduct. Daarbij coördineer je de werkzaamheden van het team, houd je toezicht op de kwaliteit en kwantiteit van de productie. Je onderhoud contact met verschillende betrokkenen binnen en buiten de organisatie om een soepele voortgang te waarborgen.

Als Teamleider heb je tevens een belangrijke rol op het gebied van veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van calamiteiten, het organiseren van BHV-taken binnen het team en het uitvoeren van veiligheidsobservatierondes. Naast operationele taken ben je ook betrokken bij het coachen en ondersteunen van het team, het organiseren van werkoverleggen en het signaleren van opleidingsbehoeften. Bovendien houd je je bezig met administratieve werkzaamheden zoals personeelsplanning, urenregistratie en het bijhouden van verbeteringen in het productieproces.

waar ga je werken

Op de locatie in Noordwijk draaien ze dag en nacht door met een team van 95 mensen. Ze produceren allerlei producten, van grote tankwagens tot kleine verpakkingen, voor verschillende sectoren zoals industrie, bakkerij en chocolade. Als onderdeel van FrieslandCampina Butter&Milkpowder spelen ze een belangrijke rol in het verwerken van melkfluctuaties en streven ze naar topkwaliteit. De sfeer is hier informeel en teamgericht, met veel ruimte voor enthousiasme en zakelijkheid. Ze investeren constant in faciliteiten voor een nog betere toekomst.

sollicitatie

In aanmerking komen voor deze vacature? Aarzel niet en laat je gegevens achter door te solliciteren.

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen en wil jij je omscholen?
Check dan onze website voor meer informatie over ons werk- en leertraject via https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/techniek.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: