Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 6000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: Ter Apel
Postcode: 9561TL

In deze leidinggevende en commerciële functie als Business Development Manager krijg je de mogelijkheid om actief mee te werken aan de verdere expansie van een snelgroeiend E-commerce bedrijf met webshops in diverse Europese landen. Jij bent verantwoordelijk om zowel de bestaande Europese markten te beheren en uit te breiden als nieuwe internationale markten te betreden. Hierbij speur je voortdurend naar nieuwe zakelijke kansen, ontwikkel je strategieën om de internationale aanwezigheid van het bedrijf te vergroten, onderhoud je contact met buitenlandse partners en draag je bij aan financiële voorstellen. Daarnaast krijg jede kans om een Europees team met zes E-commerce Managers te leiden en hun succes te sturen. Je werkt nauw samen met de afdelingshoofden van Marketing, Productontwikkeling en Finance en rapporteert rechtstreeks aan de directeur. Klinkt dit als een uitdaging die je niet wilt missen? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Een direct dienstverband bij de werkgever
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap
 • Werken vanuit kantoor en 1x per week vanuit huis
 • Een gedreven en ambitieus team met 40 collega’s
 • Gratis sporten, lunch en gezellige bedrijfsuitjes
 • Een snelgroeiend E-commerce bedrijf met ambities

wie ben jij

Deze rol als Business Development Manager vraagt om uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels aangezien je ongeveer 90% van je tijd in deze taal communiceert, zowel intern als extern. Daarnaast beschik je over sterke leiderschapskwaliteiten, waardoor je in staat bent om de E-commerce Managers op een effectieve manier te coachen en te inspireren. Bovendien ben je analytisch sterk en beschik je over het vermogen om kennis, data en trends om te zetten in waardevolle kansen. Met een groot gevoel van verantwoordelijkheid ben je tevens besluitvaardig en doortastend. Je functioneert uitstekend binnen een bedrijf waar een hechte en familiaire sfeer heerst. Persoonlijke betrokkenheid en oprechtheid staan dan ook hoog in het vaandel bij jou.

 • je bent HBO of WO geschoold (HBO/WO werk- en denkniveau);
 • je hebt vanuit een baan ervaring opgedaan met business development en commerciële activiteiten;
 • je voelt een sterke aantrekkingskracht tot de E-commerce sector (of wellicht kom je uit deze branche).
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal en je beheerst ook de Nederlandse taal in woord&geschrift;
 • je bent in het bezit van eigen vervoer.

wat ga je doen

In de rol van Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, met een sterke focus op het beheren en uitbreiden van bestaande Europese markten en het betreden van nieuwe internationale markten. Als Business Development Manager blijf je voortdurend op de hoogte van trends en ontwikkelingen in zowel de huidige als potentiële verkoopmarkten, met als doel nieuwe kansen te ontdekken en deze strategisch te benutten. Je ontwikkelt als Business Development Manager doordachte actieplannen voor het openen van nieuwe webshops en het stimuleren van de groei van bestaande webshops. Hierbij onderhoud je nauw contact met buitenlandse partners en draag je bij aan financiële voorstellen om deze plannen te ondersteunen. Als Business Development Manager geef je leiding aan een team van E-commerce Managers, waarbij je hen motiveert, heldere doelen stelt en ondersteuning biedt bij het oplossen van eventuele uitdagingen tijdenshet werkproces. Je werkt als Business Development Manager nauw samen met de afdelingshoofden van Marketing, Productontwikkeling en Finance en hebt wekelijks overleg met de E-commerce Managers. Kortom, deze boeiende baan als Business Development Manager biedt een mix van strategische uitdagingen, groei, samenwerking en meetbare prestaties.

waar ga je werken

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiend E-commerce bedrijf met webshops in diverse Europese landen. Het bedrijf werd 7 jaar geleden opgericht en is nu aléén van de bekendste aanbieders van ledverlichting in de agrarische sector. Denk hierbij aan lampen voor land- en bosbouwvoertuigen, stallen en werkplaatsen. Op het kantoor in Ter Apel werken ongeveer 40 enthousiaste collega’s hard aan de verdere groei van het bedrijf. Het team bestaat uit mensenvan verschillende Europese nationaliteiten, waaronder ook native speakers. Binnen het bedrijf heerst een hechte en familiaire werksfeer met een nuchtere en no-nonsense mentaliteit. Jij gaat werken vanuit het kantoor in Ter Apel met de mogelijkheid om 1 dag per week vanuit huis te werken.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur je CV met motivatie. Heb je vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.