Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Nijmegen
Postcode: 6511NH

Ben jij iemand die secuur kan werken, administratief sterk is en ook graag de lijntjes aan elkaar knoopt? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze klant EY zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de rol van Compliance Assistant gaat vervullen in het team in Eindhoven. Jij zal je bezig houden met het verzamelen van informatie omtrent nieuwe klanten en opdrachten. Wanneer er een nieuwe klant/opdracht is, registreer je deze in de juiste documenten waarna het in een bulk naar de collega’s in India gaat. Tijdens het gehele proces ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit checks en informeer je je collega’s.

Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar en wil je werken aan je eigen ontwikkeling lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn!

Wij zoeken een nieuwe collega voor het team in Eindhoven!

wat bieden wij jou

 • een salaris van€2400 tot €2800 (o.b.v. 40 uur)
 • detachering overeenkomst met uitzicht op overnamen
 • standplaats is Eindhoven, hybride werken mogelijk
 • een functie voor minimaal 32 uur per week
 • voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

wie ben jij

Jij bent als Compliance Assistant een echte verbinder tussen de collega’s en diverse afdelingen. Omdat je binnen deze rol elkaar nodig hebt, heb je een proactieve instelling en stap je bij vragen of aandachtspunten gemakkelijk naar je collega’s. Binnen deze rol wordt er verwacht dat je je flexibel op kan stellen omdat geen dag hetzelfde is.

Jij als Compliance Assistant krijgt er energie van als de procedures zorgvuldig en soepel lopen. Maar wat breng jij in ieder geval mee naar deze functie?

 • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding;
 • Jij hebt interesses op het gebied van bedrijfskunde en financiën;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift.

wat ga je doen

Jij bent als Compliance Assistant samen met jouw collega’s in India, verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de nieuwe klanten en opdrachten. Jij komt te werken op de afdeling Tax Quality Support die zich dus focust op nieuwe klanten en opdrachten, maar ook het bijhouden van huidige klanten en opdrachten.

Zo verwerk jij als Compliance Assistant de nieuwe klanten en opdrachten in de juiste documenten volgens de door EY opgestelde processen. Waarna je dit met jouw collega’s in India deelt, die het vervolgens gaat verwerken in de systemen. Maar als zij vragen of twijfels hebben ben jij hun eerste aanspreekpunt. Jij zal ook kwaliteit checks moeten uitvoeren op het werk dat je van je collega’s ontvangt.

Tot slot ben jij de schakel tussen de collega’s uit India, andere compliance assistants en de consultants op de werkvloer, hierdoor zal je ook veel communiceren met diverse partijen.

In het kort wat je kan verwachten op een werkdag:

 • Je verzamelt informatie die nodig is voor het proces van nieuwe klanten en opdrachten;
 • Je registreert de nieuwe klanten en/of opdrachten in de juiste documenten;
 • Je houdt het proces bij van klanten en opdrachten wanneer het nodig is;
 • Je voert kwaliteitschecks uit voor de informatie die jij krijgt van jouw collega’s;
 • Je bent betrokken bij de uitvoeringen van processen.

waar ga je werken

De standplaats van deze vacature is het kantoor van Eindhoven. Hier kom je te werken met een aantal Compliance Assistants en consultants. De rol van Compliance Assistant wordt ook wel TQST – Tax Quality Support Team, genoemd op de werkvloer. Verder sta je in deze rol in nauw contact met je collega’s in India.

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met de expertise, digitale oplossingen en financiële diensten draagt EY bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

 • genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • word onderdeel van internationale projecten via EY’s wereldwijde netwerk en werk samen met multiculturele teams;
 • EY stimuleert een gezonde balans tussen werk en privé. Hierbij is thuiswerken ook mogelijk. Ook hebben ze een flexibel beleid voor vakantie- en verlofdagen.

sollicitatie

Iedereen is uniek! We hechten daarom veel waarde aan je motivatie. Bring yourself. Build your future.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: