Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: Kruiningen
Postcode: 4416PJ

Professionele ontwikkeling van je collega’s en de fabriek waarin je werkt, dat wil elke medewewerker toch? Als Continuous Improvement Engineer kan je daar mee helpen. Je levert een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van je collega’s en de fabriek. Je voert verbeteringprojecten uit binnen het C.I.- programma in de fabriek en bent betrokken vanaf de opzet, tot de uitvoering en monitoring van de resultaten.

Onze partner iséén van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken. Ze zijn altijd gedreven om de beste producten, services en oplossingen te bieden. Interesse in de functie bij dit mooie vooruitstrevende bedrijf? We komen graag met je in contact.

wat bieden wij jou

 • Verspilling verminderen en efficiëntië vergoten
 • Fulltime, dagdienst
 • Bedrijf dat investeert in nieuwe technieken
 • Inspireren&begeleiden
 • op contact bij onze partner
 • tot€5000,- per maand

wie ben jij

Voor deze functie is HBO werk- en denk niveau gewenst. Je moet weten wat het inhoud om kwaliteitsverbeterende werkzaamheden uit te voeren en kan zonnodig ook situaties cijfermatig onderbouwen. Als bedrijf wil je stabiel de kwaliteit van je producten&diensten verhogen en daarom is ervaring in het organiseren, faciliteren en stimuleren van “continuous improvement” binnen een organisatie belangrijk. Je weet met jou enthouisasme plus kennis een bewustzijn bij leidinggevenden en medewerkers te creeëren van Continuous Improvement.

De volgende vaardigheden zijn verder belangrijk:

 • Coachende&communicatieve;
 • Analyserende&beïnvloedende;

wat ga je doen

Je bent Continuous Improvement (C.I.) Engineer en levert een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de fabriek en ontwikkeling medewerkers. Je bent onderdeel het C.I. team. Vanaf de opzet ben je betrokken bij de verbeterprojecten en natuurlijk ook bij de uitvoering plus monitoring van de resultaten. Het initieren van initiatieven om de effectiviteit van C.I. binnen de plant te versterken is belangrijk. Je blijft in contact met de C.I.-teams van andere fabrieken voor het delen van ‘best practices’, ervaringen en successen. Zijn er verbeteringen die worden toegepast, dan ondersteun je de medewerkers a.d.h.v. training .

welke taken heb je nog meer:

 • D.m.v. van het toepassen van C.I.-principes en methodieken verspilling verminderen en operationele efficiëntie vergroten;
 • Je draagt bij aan een versterkte procesbeheersing door het standaardiseren van operationele processen en het volgen van de uitvoering;
 • Je voert datagedreven analyses uit en stelt rapportages op om de voortgang van verbeterinitiatieven te rapporteren.

waar ga je werken

Een groeiende organisatie waar veel geïnvesteerd wordt in nieuwe technieken. Buitenom dat ze als bedrijf groeien bieden je jou ook veel mogelijkheden om door te groeien. Ze zijn op ons best als ze gezamenlijke waarde creëren door samen te werken, integer te handelen en afspraak is afspraak te hanteren. Alleen zo kunnen zij de beste win-win situatie creëren. En dat in, ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams

Bij de vacature hoort een prima pakket arbeidsvoorwaarden met naast je basissalaris o.a.: 8,33% vakantietoeslag, 4,75% einde boekjaar uitkering, de pensioen premie word betaald door de werkgever, 25 vakantie dagen en 9 atv dagen.

sollicitatie

Wil jij ervoor zorgen dat deze grote spelen in de foodbranche zich kan blijven ontwikkelen? Laat het ons weten voordat de vacature is ingevuld.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: