Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5078 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1103TV

Als docent economie ga je lesgeven aan 20-plussers van de MBO4 opleiding Retail&Business. Deze opleiding binnen het volwassenonderwijs wordt gegeven op locatie in Amsterdam Zuidoost. Bij voorkeur ben jij op korte termijn beschikbaar voor 3 dagen in de week. Dankzij jouw ervaring spring jij zo in en kan jij de studenten goed begeleiden richting het einde van het schooljaar. Van Randstad onderwijs ontvang jij een detacheringscontract, met vast inkomen voor deze periode. Wanneer jij ook graag voor volgend schooljaar aan de slag gaat, bespreken we deze mogelijkheden heel graag met je.

wat bieden wij jou

 • Inschaling MBO cao LB, trede afh. werkervaring
 • detacheringscontract met vast inkomen
 • Amsterdam Zuidoost
 • 0,6 FTE
 • eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding MBO cao
 • Opleidingen en meer werk beschikbaar via randstad

wie ben jij

Dankzij jouw ervaring als docent economie is het voor jou geen probleem om in te springen gedurende de laatste periode van het schooljaar. Je vindt het leuk om de studenten van het volwassenonderwijs (20+) les te geven. Het is belangrijk dat je goed kunt differentiëren binnen de lessen. Dit omdat de studenten allerlei verschillende achtergronden hebben. Jij kijkt naar iedere student als individu en je speelt in op de specifieke wensen, behoeften en capaciteiten. Zodoende zorg jij ervoor dat iedereen de kans krijgt de opleiding succesvol af te ronden.

 • Je beschikt bij voorkeur over een lesbevoegdheid voor economie
 • Anders bevoegd mag ook, maar in dat geval heb je wel aantoonbare kennis van het vak
 • Ben je nog in opleiding? Dat kan ook, maar in dat geval heb je al wel voldoende werkervaring als docent economie. Dit zodat je binnen een heel korte periode zelfstandig aan de slag kunt.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, zodat jij je lessen in deze taal kunt geven.

wat ga je doen

Je gaat de MBO4 studenten van het volwassenonderwijs lesgeven in het vak economie. De student wordt begeleid richting de arbeidsmarkt of doorstroom naar het hbo. We faciliteren studenten in hun studietempo door goed gebruik te maken van eventuele vrijstellingen, schoolverleden en ervaringen uit hun eventuele arbeidsverleden. Ook worden er acht examenmomenten per schooljaar aangeboden. Binnen jouw lessen lever jij maatwerk. De uitstroomprofielen die wij aanbieden zijn Retailspecialist en Retailmanager. Deze zijn aan elkaar geschakeld waardoor naadloos kan doorgestroomd worden.

waar ga je werken

Op deze school werken ongeveer 300 medewerkers die zich samen inzetten voor ruim 3300 studenten. Je gaat wel op een kleinere locatie werken, waar slechts een aantal opleidingen richting retail worden gegeven.
Deze school is onderdeel van een groot MBO bestuur in Amsterdam. De school staat bekend als een fijne werkgever, waar zaken goed geregeld zijn.

Na(ast) deze specifieke vacature helpen wij jou ook graag verder. Bij Randstad Onderwijs ben jij aan het juiste adres voor vaste banen, maar ook tijdelijke functies. Wanneer je bij Randstad Onderwijs in dienst komt kan je rekenen op:

 • 1 op 1 loopbaanbegeleiding en coaching. Wanneer je na het tijdelijke contract niet kunt blijven, zoeken wij een passende aansluitende baan voor je
 • banen die goed bij jou passen
 • opleidingsmogelijkheden via Goodhabitz, Mijn Ontwikkeling en de Randstad Onderwijs Vakschool, met veel gespecialiseerde trainingen op het gebied van het VO onderwijs
 • een mentor/buddy programma via Mentorrandstad Onderwijs

sollicitatie

Kun jij je als docent economie helemaal vinden in deze baan? Wat leuk! Druk dan snel op de sollicitatieknop om direct in aanmerking te komen. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Tess van Randstad onderwijs via onderstaand nummer.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: