Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5030 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: TILBURG
Postcode: 5042EH

De wereld om ons heen verandert continu. Zeker in deze tijd. Jij als docent Maatschappijleer houdt ervan om deze actualiteiten te bespreken met leerlingen van een internationale schakelklas. Onderwerpen zoals politiek, verschillende culturen en de media, je probeert de leerlingen overal in mee te nemen en gaat geen discussie uit de weg. Ben jij de docent Maatschappijleer die wij zoeken? Lees snel verder!

Voor een internationale schakelklas in Tilburg zoeken wij een docent maatschappijleer die voor 0,6 fte per direct aan de slag kan. De opdracht loopt tot het eind van dit schooljaar. Voor deze opdracht is het belangrijk dat je in bezit bent van een lesbevoegdheid maatschappijleer of een pabo-bevoegdheid,óf in de afrondende fase hiervan zit.

wat bieden wij jou

  • Inschaling CAO VOLB, max.€ 5030,-
  • Tot in ieder geval einde van dit schooljaar
  • Een omvang van 0,6 fte per week
  • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering
  • Lessen op locatie, dus reiskosten worden vergoed
  • Ruim aanbod gratis cursussen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Als docent maatschappijleer lukt het jou goed om in gesprek te gaan met de leerlingen van de internationale schakelklassen over alle actualiteiten uit onze maatschappij. Je maakt de wereld wat behapbaarder en zorgt voor inzicht en begrip. Je zet je actief in op de relatie met de leerlingen en blijft constant met hen in verbinding.

  • Jij bent in het bezit van een lesbevoegdheid Maatschappijleer of een pabo-bevoegdheid,óf in de afrondende fase daarvan.
  • Affiniteit in het lesgeven aan leerlingen van internationale schakelklassen
  • Vakdidactisch en pedagogisch sterk
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs

wat ga je doen

Op een internationale schakelklas zul je voor 0,3 fte lesgeven in het van Maatschappijleer aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. De opdracht zal per direct starten en je blijft tot het eind van het schooljaar aan het werk.

waar ga je werken

Je gaat aan het werk bijéén van de grotere onderwijsinstellingen van Tilburg. Op deze school krijgen de studenten de begeleiding en uitleg die zij nodig hebben om uiteindelijk goed te kunnen functioneren in de Nederlandse maatschappij. En jij zult hierin de onmisbare schakel zijn!

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: