Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5010 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: purmerend
Postcode: 1442PX

Heb jij een passie voor Zorg en Welzijn? Met jouw ‘prikkelende’ lesmethoden en ‘verpleegde’ humor, creëer je een leeromgeving waarin studenten zich ‘verpleten’ voelen en optimaal kunnen groeien.

Lees dan verder!

Voor een school in Purmerend zijn wij per direct opzoek naar een docent Zorg en Welzijn. Het gaat om een 0,6 fte tijdelijke aanstelling ter vervanging van een collega in verband met zwangerschapsverlof tot 25 oktober 2024. Interesse? Lees snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden via Randstad Onderwijs! Ook als je een PABO achtergrond hebt dan nodigen wij jou uit om te reageren.

wat bieden wij jou

  • Een mooi salaris dat kan oplopen tot€ 5.030 p/m
  • Een flexibele baan van 0,4 – 0,6 fte
  • Een baan met toekomstperspectief
  • Diverse opleidingen via Randstad onderwijs
  • Eindejaarsuitkering conform CAO
  • Reiskostenvergoeding

wie ben jij

Als docent Zorg en Welzijn kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

  • Je hebt een passende tweedegraads bevoegdheid of bent een lio stagair.
  • Je hebt affiniteit met vmbo leerlingen
  • Je bent pedagogisch en didactisch onderlegd

wat ga je doen

Als docent Zorg en Welzijn ga je lessen verzorgen in het vmbo onderwijs voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar.
IJe hebt oog voor de talenten van de leerlingen. Je zet je daarom iedere dag in om hen te begeleiden bij de lessen en je laat de lesstof maximaal aansluiten bij hun onderwijsbehoeften.
Naast het lesgeven ben je verantwoordelijk voor de onderwijsontwikkeling van het vakgebied en de leerlingbegeleiding. Bovendien zorg je voor een goede en open relatie met collega’s, leerlingen en ouders.

waar ga je werken

Je gaat als docent Zorg en Welzijn werken op een school in Purmerend die er speciaal is voor leerlingen die (soms tijdelijk) extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. De school biedt aangepast onderwijs, met extra zorg en aandacht.

sollicitatie

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als docent Zorg en Welzijn in Purmerend? Is dit dé volgende stap voor jou als docent? Solliciteer dan op de vacature en wie weet zien we jou snel op de school. Vragen? Neem contact met mij op via de onderstaande gegevens. +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: