Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ‘S-GRAVENHAGE
Postcode: 2595BN

Ben jij een ervaren HR Expert/Management Assistant die houdt van een dynamische en innovatieve werkomgeving? Siemens is voor 40 uur per week op zoek naar een HR expert met ervaring om het HR Services Team te versterken.

De focus ligt op het ondersteunen van de groei van in-house kennis. Als jij geniet van het werken in een dynamische en flexibele omgeving en ervaring hebt in het uitvoeren van HR-operatietaken, is dit de kans voor jou!

wat bieden wij jou

 • € 4000 – € 4500 bruto per maand
 • Uitzicht op contract bij werkgever
 • 40 uur per week
 • Hoofdkantoor in Den Haag
 • Dynamische en prettige werksfeer

wie ben jij

Jij hebt ervaring in HR-operaties en blinkt uit in alles wat met HR te maken heeft, van pre-hire tot offboarding. Je hebt administratieve skills en kennis van sociale en fiscale regels in Nederland. Beschik je ook over de kennis in België is dat een pre. Als je vloeiend bent in zowel Nederlands als Engels, en daarnaast houdt van IT, dan ben jij de kandidaat die Siemens zoekt.

Dus heb jij:

 • Een MBO(+) administratief/HBO-AD (HR of bedrijfsadministratie) opleiding;
 • Ervaring in een HR-operatieomgeving;
 • Kennis van sociale en fiscale regels, voorschriften en loonaspecten voor België en/of Nederland;
 • Vaardigheid in zowel Engels als Nederlands, en affiniteit met IT (vooral gevorderde Excel-vaardigheden).

wat ga je doen

Als HR Expert/Management Assistant bij Siemens ben jij de drijvende kracht achter een gestroomlijnd HR-proces. Je bereidt indiensttredingen voor, voert onboarding en wijzigingen door, en handelt uitdiensttredingen correct af. Hiernaast beheer je verschillende HR-administratieve taken, zoals loonadministratie, benefits, contracten, aanbiedingen, en afwezigheidsregistratie. Het MyHR-portal houd je up-to-date en je handelt vragen van medewerkers en managers snel af. Je waarborgt de datakwaliteit van HR-systemen, waaronder Workday en Concur, en stelt rapportages en overzichten op. Kortom, jij bent de sleutelfiguur die bijdraagt aan het onderhouden van accurate en gestructureerde HR-processen binnen de organisatie.

 • Voorbereiden van indiensttredingen, onboarding, wijzigingen en uitdiensttredingen;
 • Uitvoeren van diverse HR-gerelateerde administratieve taken, zoals loonadministratie, benefits beheer, contracten, aanbiedingen, brieven en afwezigheidsregistratie;
 • Beheren van het MyHR-portal en snel en efficiënt afhandelen van vragen en verzoeken van medewerkers en managers;
 • Zorgen voor de datakwaliteit van diverse HR-systemen, waaronder Workday, Documentum, Concur, COIN, RAET, en meer;
 • Opstellen van rapportages, overzichten en validaties.

waar ga je werken

Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) is wereldmarktleider in offshore windenergie. Met onze innovaties willen we het verschil maken voor windenergieprojecten wereldwijd. SGRE levert windturbines en is een uitstekende leverancier van betrouwbare, milieuvriendelijke en betaalbare systemen voor hernieuwbare energie.
In 90 landen wereldwijd voorzien we in schone en hernieuwbare energie door middel van windturbines. Het totale vermogen bedraagt 114,6 GW, waarvan 77,7 GW nu in bedrijf is. SGRE heeft een team van 26.000 medewerkers. Onze aanwezigheid in de volledige waardeketen omvat het ontwerp, de productie en de installatie van onshore en offshore windturbines, evenals geavanceerde serviceoplossingen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature van HR-expert? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.