Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 3011AJ

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij accuraat? Heb jij ervaring op juridisch gebied en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het opstellen van foutloze dossiers? Dan is deze functie van juridisch secretaresse misschien wel iets voor jou! Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, bent 24 uur in de week beschikbaar en hebt een HBO-diploma op zak. Ten slotte beschik je over minstens drie jaar ervaring in de juridische wereld. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature iets voor jou!

wat bieden wij jou

 • Tijdelijk met uitzicht op een vast contract
 • Midden in Rotterdam Centrum
 • 24 uur in de week
 • Een ervaren speler in projectmanagement
 • Marktconform salaris
 • 2 keer per jaar een gezellig uitje met collega’s

wie ben jij

Als juridisch secretaresse heb je affiniteit met zowel de bouwwereld als de juridische praktijk. Door middel van jouw relevante ervaring ga je administratieve en faciliterende werkzaamheden uitvoeren, om jouw collega’s te ondersteunen.

 • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een juridische richting;
 • Relevante werkervaring op juridisch gebied;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Vaardigheid in Microsoft Office 365: Word, PowerPoint en Excel;
 • Flexibele houding en in staat om goed te presteren onder druk;
 • Zelfstandig, resultaatgericht en proactief.

wat ga je doen

Als juridisch secretaresse speel je een essentiële rol in het ondersteunen van je collega’s door administratieve en faciliterende taken op je te nemen. Je zult interne rapportages opstellen, dossiers controleren op taal en de eindverantwoordelijkheid dragen voor de lay-out van de rapporten. Daarnaast zul je project charters opstellen, waarinje onder andere de afspraken en verwachtingen van een nieuw project documenteert. Je zult ook de wekelijkse teamoverleggen voorbereiden, notuleren en de acties uitzetten en opvolgen.

waar ga je werken

Met meer dan 30 jaar ervaring in de projectmanagement is het bedrijf een bekende speler op het gebied van het aanbieden van totaaloplossingen voor bouwprojecten. Met klanten variërend van grote tot kleine aannemers binnen diverse markten voeren zij onafhankelijke analyses uit en bieden zij ondersteuning in het voorkomen en oplossen van bouwgeschillen. Dit alles doen zij aan de hand van 4 belangrijke kernwaarden: eigenaarschap, onafhankelijkheid, teamwork en ontwikkeling.

Verder zal je terecht komen in een jong en dynamisch team, met variërende leeftijden, dat veel waarde hecht aan samenwerken. Zo wordt er op kantoor namelijk veel in teamverband gewerkt, vindt er elke maand een kantoordag plaats, plannen zij twee keer per jaar een leuk uitje in en worden er iedere dag verschillende salades gemaakt om gezamenlijk van te genieten. Enorm leuk, maar ook gezond dus!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: