Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 25.44 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: AMERSFOORT
Postcode: 3817AX

Ben jij een expert in het analyseren van klantrisico’s en ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten om bij te dragen aan de veiligheid en integriteit van onze organisatie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als CDD Analist (EPO) speel je een cruciale rol in het identificeren en beoordelen van risico’s met betrekking tot onze klanten. Je fungeert als adviseur, vraagbaak en specialist binnen een proces of criminaliteitsthema. Je bent verantwoordelijk voor het actualiseren en completeren van klantdossiers door middel van grondig deskresearch en het initiëren van client outreach trajecten om aanvullende informatie te verkrijgen.

wat bieden wij jou

  • €17,87 – €25,44 p. uur obv relevante werkervaring;
  • Startdatum in overleg;
  • 25 vakantiedagen + 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
  • Kans op indiensttreding bij ABN AMRO;
  • Een op maat gemaakt (digitaal) inwerktraject;

wie ben jij

Bezit jij over de volgende harde eisen?;

  • Je beschikt over een HBO of WO-diploma;
  • Je hebt minimaal 0,5 tot 3 jaar expliciete kennis en ervaring binnen het KYC/CDD vakgebied als analist OF minimaal 1 jaar inhoudelijk relevante werkervaring (bijvoorbeeld accountmanagement) binnen de sector financiële instellingen;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe informatie te begrijpen en te interpreteren;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te werken in een team.

wat ga je doen

In deze rol werk je risk-based en ga je verder dan alleen de specifieke checklists of werkinstructies. Je opereert in een multidisciplinair team waarin je op zoek gaat naar bredere verbanden en in staat bent om patronen en afwijkingen te signaleren die je meeneemt in je risicobeoordeling.

Belangrijk is dat je jouw risico-inschatting op een heldere manier kunt vastleggen, waarbij je transparantie biedt over de methoden die je hebt toegepast om tot jouw oordeel te komen. Daarnaast draag je actief bij aan de ontwikkeling van richtlijnen en beleidskaders binnen jouw expertisegebied, waardoor je een directe impact hebt op het risicoanalyseproces en bijdraagt aan de strategische doelen van de bank.

waar ga je werken

De afdeling bevindt zich in Amersfoort. De bank hanteert het hybride werken. Dit betekent dat je in overleg met je team deels vanuit huis, maar ook deels op kantoor werkt. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Naast je dagelijkse werk is er veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling. Hiervoor is onder andere de DFC Academie opgezet. Deze academy biedt workshops en cursussen aan. Daarnaast biedt de academy een divers aanbod van vitaliteit en teambuilding-activiteiten. Zo bouwt de bank samen met jou aan een gezonde en succesvolle afdeling. Vanzelfsprekend biedt Randstad zelf ook voldoende ontwikkelmogelijkheden (denk hierbij aan coaching, e-learnings en het behalen van WFT-certificaten).

sollicitatie

Ben jij enthousiast? Solliciteer en laat in een motivatiebrief weten waarom de functie van CDD/KYC analist bij jou past.

note: applicants are required to speak Dutch fluently.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: