Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 15 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1018LL

Als parttime of fulltime telefonische verkoper bij DPG media sta je de proefabonnees dagelijks te woord. Het is jouw taak om warme leads op te bellen en hen te enthousiasmeren een abonnement te nemen. Met jouw overtuigingskracht en empathie zorg je ervoor dat de klanten tevreden zijn en blijven. Dit doe je door het aanbieden van bekende kranten en magazines zoals het Algemeen Dagblad, Het Parool, de Donald Duck en Autotrack.nl. Daarnaast kom je te werken in een gezellig team in Amsterdam met betrokken coaches, die regelmatig een teamuitje organiseren.

Benieuwd of deze functie wat voor jou is? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou

  • Uitgebreide training (betaald)
  • Werkgever met oog voor jouw ontwikkeling
  • OV volledig vergoed!
  • Sfeervolle vrijmibo’s!
  • Flexibele werkuren (16-36 uur)
  • € 12,75- €15,- per uur obv je ervaring

wie ben jij

Je denkt graag mee met klanten, bent creatief en laat je door een ‘nee’ niet uit het veld slaan. Dan pas begint de echte uitdaging voor jou! Flexibel beschikbaar? Bij DPG Media bepaal jij zelf wanneer je werkt! Barst jij van de motivatie, maar heb je nog geen aantoonbare saleservaring als telefonische verkoper of straatverkoop? Je krijgt dan de kans om jezelf gedurende 3 maanden te bewijzen in onze talentenpool (€12,- bruto per uur).

  • Geen ervaring? maar beschik jij wel over overtuigingskracht en een dosis lef? Dan zijn wij ook opzoek naar jou!

wat ga je doen

Als telefonische verkoper bel jij proefabonnees en ex-abonnees op om ervoor te zorgen dat zij een 1-,2- of 3-jarig abonnement afsluiten of hun abonnement vernieuwen. Jij achterhaalt hun behoeftes en weet hen te overtuigen om voor een van de vele merken van DPG Media te kiezen.

waar ga je werken

Werkzaam zijn als telefonische verkoper bij DPG Media betekent het visitekaartje zijn voor 140 gratis huis-aan-huis kranten, 15 nieuwsmerken, radio en 26 lifestyle merken en nog veel meer. Met grote namen zoals de Volkskrant, Het Parool, Libelle en Donald Duck bereiken zij 9 op de 10 Nederlanders. Het is een ambitieuze werkgever met oog voor hun klantenservice medewerkers en voldoende doorgroeimogelijkheden.

sollicitatie

Is jouw interesse gewekt? Heb jij al tips hoe wij deze vacature beter kunnen verkopen? Solliciteer dan nu! Benoem in jouw motivatie waarom jij graag aan de slag wil in de sales en zorg ervoor dat wij een up-to-date cv van jou hebben.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.