Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 25.95 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: Blauwhuis
Postcode: 8615LT

Ben jij Hbo-verpleegkundige en heb je ruime ervaring in de zorg en/of ervaring als kwaliteitsverpleegkundige of locatieverpleegkundige? Sta jij stevig in je schoenen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij die voor jou gevonden!

In je nieuwe baan ga je samen met je team aan de slag op een kleinschalige locatie ouderenzorg in Balk. Je werkt 24 uur per week en krijgt gelijk een jaarcontract. In jouw nieuwe rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg op de locatie. Hierin trek je samen op met de teamleider. Ook werk je samen met andere locatieverpleegkundigen.

Echt een functie op Hbo-niveau! Natuurlijk kun je ook een keertje meelopen om kennis te maken. Is dit jouw volgende uitdaging? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Draag als Hbo-verpleegkundige bij aan kwaliteit
  • 19,33 tot 25,95 per uur, eindejaars- uitkering
  • werk samen met een persoonlijke zorgorganisatie
  • project voor een jaar!
  • werk aan je eigen ontwikkeling en die van collegas
  • Werk op een kleinschalige voorziening in Balk

wie ben jij

Je bent een echte teamspeler die houdt van verbinden en uitdaging. Je bent in staat om je team te motiveren en te coachen in hun ontwikkeling. Je staat voor kwaliteit en kunt out of the box denken. Je hebt ervaring met veranderingstrajecten en een helicopterview. Je beschikt over een Hbo-verpleegkunde diploma en een geldige BIG-registratie. Je staat stevig in je schoenen en hebt kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan.

wat ga je doen

In je nieuwe baan ga je samen met je team aan de slag op een kleinschalige locatie voor ouderenzorg in Balk. Je werkt 24 uur per week en krijgt gelijk een jaarcontract. In jouw nieuwe rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg op de locatie. Hierin trek je samen op met de teamleider. Ook werk je samen met andere locatieverpleegkundigen. Je bent continu bezig met de kwaliteit van zorg en vindt het leuk om nieuw ontwikkelingen en verbetermogelijkheden in te voeren.

waar ga je werken

Je werkt bij een betrokken organisatie die staat voor persoonsgerichte zorg. Fijn wonen, goede zorg voor de cliënten en welbevinden staan hoog in het vaandel. Maar natuurlijk ben jij als collega even belangrijk! En dit allemaal in de prachtige omgeving van Balk op een kleinschalige locatie.

Je gaat op contract bij de organisatie zelf voor een jaar met kans op verlenging. In de sollicitatieprocedure ga je ook op gesprek en loop je een keer mee om kennis te maken. Zo kan je vooraf goed bepalen of de baan bij je past!

sollicitatie

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteren kan door te klikken op onderstaande button of te e-mailen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: