Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Arnhem
Postcode: 6811KB

Aan overtuigingskracht ontbreekt het jou niet. Je deinst niet terug voor een‘nee’. Een uitdaging? Die ga jij graag aan. Als sales intercedent ben jij gespecialiseerd in het actief maken van nieuwe klanten. Hierin heb je focus op klanten in de klantcontactbranche. Je gaat met hen in gesprek over onze diensten en hoopt een samenwerking te kunnen realiseren. Als adviespartner probeer je de klant daarna verder uit te bouwen. In deze commerciële rol werk je samen met je unitcollega Jarne. Samen maken jullie een duidelijke verdeling in het marktgebied dat jullie gaan bewerken. Hoe je dat gaat doen? Met name op jouw eigen authentieke manier!

wat bieden wij jou

 • bruto salaris tussen€ 2.500,00 en € 2.800,00
 • benefit budget en choose your own phone regeling
 • contract voor bepaalde tijd met intentie tot vast
 • goede mobiliteits- en thuiswerkregeling
 • 25 vakantiedagen&8,5% vakantietoeslag
 • bonusregeling

wie ben jij

Als sales intercedent ben je communicatief en sociaal vaardig. Je legt makkelijk contact met klanten en collega’s. Herken jij je ook in de volgende eisen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

 • je bent in het bezit van een hbo-diploma
 • je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar
 • je hebt ervaring met sales en klantcontact
 • met jouw overtuigingskracht is new business genereren, piece of cake

wat ga je doen

In de rol van sales intercedent ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor new business en het op- en uitbouwen van klantrelaties. Jullie focussen je op klanten in de klantcontactbranche. Door koude acquisitie probeer je een afspraak in te plannen. Als adviespartner zit jij vervolgens bij de klant aan tafel. De klant vertelt je meer over de vacature van klantenservice medewerker, het takenpakket en de bedrijfscultuur. Als jij helder hebt wie ze zoeken, ga je aan de slag met een offerte. Natuurlijk willen klanten ook onderhandelen, die uitdaging ga jij graag aan. Is de offerte akkoord? Dan kun je het overdragen aan je directe recruiter collega’s. Zij gaan vervolgens op zoek naar de juiste match!

In de gehele procedure blijf jij aanspreekpunt voor de klant. Jij geeft ze tussentijdse updates en stelt de geschikte, geselecteerde kandidaten bij hen voor. Je werkt nauw samen met je recruiter collega’s. Zo blijf jij goed op de hoogte en weten zij goed weten naar wie ze op zoek moeten. Succesvolle samenwerking? Dan zorg jij voor een goede afronding. Je neemt de klant en kandidaat mee in welke verantwoordelijkheid zij hebben en welke verantwoordelijkheid jij hebt. Vanaf dit moment ben jij ook contactpersoon voor de kandidaat. Je zorgt voor de verloning en helpt hem/haar bij vragen.

Tussen de lopende procedures door ben jij vooral bezig met sales. Je bent veel aan het bellen en probeert bezoeken te realiseren, dit is namelijk waar jij energie van krijgt!

 • new business genereren
 • op- en uitbouwen van nieuwe klantrelaties
 • werkgeversrol naar de werkende kandidaat

waar ga je werken

Het team waar je in terecht komt, is gespecialiseerd in het werven van klantcontact medewerkers. Je kunt hierbij denken aan callcenter medewerkers, klantenservice medewerkers of telesales medewerkers. In het team zit veel ervaring en voor je het weet ben jij ook een expert. Je krijgt een ervaren sales collega en een gedreven team aan recruiters die samen met jouéén doel voor ogen hebben; het maken van de juiste match! Genoeg kennis om je heen dus en een warm bad om je welkom te heten. Ook jouw manager Carianne Dijk heet jou graag welkom!

Randstad als organisatie brengt al meer dan een halve eeuw mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

 • een bruisende werkomgeving waar gezelligheid hoog in het vaandel staat, met ruimte voor humor, teamuitjes en natuurlijk onze legendarische vrijdagmiddagborrels!
 • volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, want bij Randstad investeren we graag in onze medewerkers.

sollicitatie

Wil jij samen met ons als sales intercedent nóg meer mensen blij maken met een nieuwe klantcontactbaan? Solliciteer direct! Liever eerst antwoord op je vragen? Contacteer ons via markt.rcc@nl.randstad.com of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Jarne.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.