Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 55 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1108HV

Wil jij als ervaren wijkverpleegkundige een project werken in het stadsdeel Amsterdam Zuid? Heb jij coachende kwaliteiten? En heb jij tijd in je agenda voor een ZZP-project voor 24 uur of 32 uur per week? Dan is dit een interessante uitdaging voor jou!

Voor een team in Amsterdam zoeken wij uitbreiding van het team van zorgprofessionals. Cliënten wonen zelfstandig in hetzelfde gebouw. Je werkt regelmatige tijden: overdag, niet in het weekend. Meer weten? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Een functie waarin je ook een coachende rol hebt
  • tarief in overleg
  • werk samen met een persoonlijke zorgorganisatie
  • project voor een lange periode
  • werk aan je eigen ontwikkeling en die van collegas
  • Werk in Amsterdam Zuid

wie ben jij

Jij voelt je als Hbo-verpleegkundige thuis in ouderenzorg zorg en je bied graag mensen zorg die nog zelfstandig kunnen wonen. Je bent ondernemend ingesteld en flexibel. Je hebt een geldige BIG-registratie en bent handelingsbekwaam. Je hebt aardig wat ervaring als wijkverpleegkundige en beschikt over coachende kwaliteiten. Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding tot verpleegkunde en staat stevig in je schoenen. Ook kan jij als verpleegkundige een opdracht voor 24 of 32 uur per week werken op doordeweekse dagen.

wat ga je doen

Als verpleegkundige bied je zorg en ondersteuning in het stadsdeel Amsterdam Zuid. Je hebt als wijkverpleegkundige een coördinerende en coachende rol. Je indiceert en organiseert de zorg. Ook evalueer je continue het verpleegkundig proces. Je voert de zorg en handelingen uit. Samen werk je aan de ontwikkeling van de kwaliteit van zorg. Je kennis en kunde draag je ook over aan collega’s. Soms loop je mee. Ook werk jenauw samen met de manager. Je hoeft niet van deur naar deur te reizen voor deze functie.

waar ga je werken

Je gaat als wijkverpleegkundige werken in Amsterdam Zuid. Cliënten wonen zelfstandig maar bij elkaar. Het team waarin je werkt is onderdeel van een van de grotere zorgorganisaties in Amsterdam. Een organisatie die wil dat iedereen op de juiste plek persoonlijke zorg krijgt.

Randstad Zorg Professionals biedt periode-opdrachten aan in de zorg. Dit doen wij aan gespecialiseerd begeleiders en verpleegkundigen. Wij werken samen met ZZP’ers maar ook mensen in loondienst. Onze opdrachtgevers vind je in het hele land en ons aanbod is divers. Daarbij kijken we samen met jou naar jouw voorkeuren, zodat wij hopelijk altijd een voor jou interessant aanbod kunnen doen.

sollicitatie

Interesse in deze opdracht? Solliciteren kan door te klikken op onderstaande button of te e-mailen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: