Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3900 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Arnhem
Postcode: 6824BC

Wil jij graag werken in de GGZ? Ben je gepassioneerd om mensen met een psychische kwetsbaarheid te helpen bij het bereiken van hun dagelijkse doelen? Hecht je veel waarde aan herstelgericht werken?

Kom dan werken bij deze organisatie die zich elke dag inzet voor het begeleiden van mensen op weg naar een gelukkiger leven! Deze vacature biedt een vast dienstverband bij de organisatie.

wat bieden wij jou

  • salaris tussen de 2700 en 3700 bruto per maand
  • contract direct bij de zorgorganisatie
  • uitdagende functie in de GGZ
  • Scholing zoals BHV en medicatie
  • functie tussen de 32 en 36 uur per week
  • Reiskostenvergoeding en een smartphone

wie ben jij

Als begeleider in de GGZ heb je ervaring met het resultaat- en herstelgericht begeleiden van cliënten. Samen met de cliënt kijk je naar hun mogelijkheden en help je bij het opstellen van doelen.

Verder heb jij:

  • een HBO-diploma in de zorg, zoals SPH, Social Work of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • ervaring in de GGZ
  • beschikbaar om te werken tijdens kantoortijden
  • ambulante ervaring

wat ga je doen

Je biedt specialistische begeleiding aan mensen met psychiatrische problemen. Structuur en regelmaat spelen hierbij een belangrijke rol. Je helpt cliënten om voor zichzelf en de omgeving te zorgen en afspraken na te komen. Je stimuleert cliënten om dat wat ze tijdens de behandeling leren mee te nemen in het dagelijks leven.

In deze functie werk je met je eigen caseload aan cliënten. Sommige bezoek je thuis en sommige wonen op een beschermde woonvorm van de organisatie.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een organisatie die ondersteuning biedt op allerlei gebieden. Van financiën tot aan dagbesteding en van huisvesting tot aan begeleiding bij verslaving. Als begeleider bied jij ondersteuning aan mensen met psychiatrische of ernstige psychosociale problemen. Je werkt samen met collega’s in een zelfsturend team.

Je werkt tijdens kantooruren en regelmatig wordt er van je verwacht een bereikbaarheidsdienst te draaien.

Het salaris en inschaling is conform CAO GGZ in FWG 50. Het bruto maandsalaris ligt tussen de 2450 en 3900 euro, op basis van 36 uur. Dit hangt af van jouw ervaring.

Bij een succesvolle sollicitatieprocedure bieden wij jou graag een contract aan bij de opdrachtgever voor de duur van minimaal 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Goed om te weten: het aanleveren van een DUO uittreksel en het inwinnen van een referentie is onderdeel van de procedure.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Wij komen graag met jou in contact!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: