Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2900 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM-DUIVENDRECHT
Postcode: 1114AE

Wil jij in de keuken kijken van verschillende mooie technische bedrijven in de regio? Ben je zelfstartend en lijkt het jou leuk om ondernemer te zijn binnen een groot bedrijf? Dan is de baan van intercedent bij Randstad Techniek echt iets voor jou. Dagelijks kom je in contact met talenten die op zoek zijn naar een baan in de techniek. Als intercedent ben jij onder andere verantwoordelijk om deze talenten te koppelen aan het juiste bedrijf.

Je thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam, of in Zaandam. Maar ook bij andere kantoren in de regio staat een werkplek voor je klaar. Wij bieden je direct een jaarcontract zodat je je in alle rust kunt ontwikkelen en de functie van intercedent eigen kan maken.

wat bieden wij jou

 • Bruto maandsalaris tussen€2.500 en €2.900
 • Focus op jouw groei en ontwikkeling
 • Aan de slag als intercedent techniek
 • Een interessante bonusén aandelenregeling
 • Pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer

wie ben jij

Je hebt een onderzoekend karakter en denkt in kansen. Daarom werken bedrijven graag met je samen. Jij zet alles op alles om hun vacatures snel en vooral goed in te vullen. Jouw creativiteit en lef zorgen ervoor dat jij dingen net even anders doet. Hierdoor zijn moeilijke vraagstukken ineens op te lossen. En vinden technische talenten hun droombaan.

Onze talenten omschrijven je als een fijne gesprekspartner. Iemand die goed kan luisteren en oprecht geïnteresseerd in ze is. Jij vraagt door en ziet hierdoor mogelijkheden waarvan ze zich zelf nog niet eens bewust waren.

Van nature ben je nieuwsgierig. Je wilt graag weten hoe dingen werken en hebt een bovengemiddelde interesse in de techniek. Kennis en ervaring is niet nodig, dat leren wij jou wel. Als intercedent techniek kom je dagelijks over de vloer bij de gaafste technische bedrijven in de techniek. Door rondleidingen, gesprekken bij bedrijven en een goed inwerktraject ben je in no-time een expert in de techniek.

wat ga je doen

Geen dag is hetzelfde bij Randstad Techniek, daardoor hoef je je nooit te vervelen. De verbinding maken tussen kandidaat, klant en vacature, oftewel:‘de match’, staat centraal. Er is geen fijner gevoel dan iemand blij mogen maken met een baan. Maar daar gaat wel wat aan vooraf zoals; het zoeken naar talenten, loopbaangesprekken voeren, vacatures doorspreken, bedrijven benaderen en sollicitatiegesprekken regelen. Maar buiten dat houden we onsook bezig met social media, vloggen, het schrijven van persoonlijke vacatureteksten, oftewel genoeg afwisseling in jouw baan.

waar ga je werken

Jouw thuisvestiging is in Amsterdam. Hier werk je samen met een team van 8 gezellige Randstad Techniek collega’s. Juist behoefte aan een dagje volledige concentratie? Dan is jouw zelfgebouwde thuiskantoor een mooie uitkomst, voor 1 dag per week kun je vanuit huis werken. Ook ben je veel onderweg of ben je aan het werk bij een klant.
De collega’s met wie je samenwerkt zijn stuk voor stuk enthousiast, positief, sociaal, gedreven en commercieel ingesteld. Iedereen wil en kan je veel leren. We houden van een informele sfeer en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Lekker werken en veel lachen! Daar gaan we voor.
Je manager Lotte is er altijd voor je. Samen bespreek je je doelstellingen, maar natuurlijk ook je ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Randstad helpt je groeien.

 • Een bruto maandinkomen tussen€2.500 – €2.900 afhankelijk van werkervaring;
 • Een benefit budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fietsplan;
 • 25 vakantiedagenén de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;
 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen;
 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoordelijke thuiswerkplek;
 • Een interessante bonusén aandelenregeling;
 • Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.

#technieknoordwest

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.